Co jsem to zničil?
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Máj 2007, 10:56
- Kontaktovať užívateľa:
Co jsem to zničil?
Taktak, moji rádcové, likvidátoři, rozebírači a sběratelé drahých kovů, už zase otravuji.
Pěrvak: Likviduji jednu tatru a nevím jakou. Má plechovou masku, víko rezervy na řetězový pohon a výklopné větrací trojúhelníky v předních dveřích. Co to je za typ?
Vtorak: Co všechno z karoserie takového auta uschovati a jak byste to vydolovali? Švajcem? Flexou? Sekyrou? Krumpáčem?
Tretjak: Nepotřebujete někdo z toho vraku něco? I když teda dobrá je asi jen střecha.
Pěrvak: Likviduji jednu tatru a nevím jakou. Má plechovou masku, víko rezervy na řetězový pohon a výklopné větrací trojúhelníky v předních dveřích. Co to je za typ?
Vtorak: Co všechno z karoserie takového auta uschovati a jak byste to vydolovali? Švajcem? Flexou? Sekyrou? Krumpáčem?
Tretjak: Nepotřebujete někdo z toho vraku něco? I když teda dobrá je asi jen střecha.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ježíšimarijá, co mám honem chtít - nevím - nevím - běhám po kanclu v kruhu!!!
Fungláče Sachsy - přední i zadní...
Čelní okno bez poskvrny...
Sadu OR 6 AS s osmimilimetrovým vzorkem...
Víč co, zizo, pokud to ještě mělo kulaté deklíky do předních podběhů (přístup k blinkrům + šroubům nárazníku), tak mi je prosím v jakémkoliv stavu odlož. Kterou značku kávy mám po neděli dovalit???
Já je nějak nikde nemůžu vyhrabat a jeden mi, mrcha, chybí.
Popřípadě nepohrdnu ramínky stěračů (bez stírátek, bez pohonu a čepů) a plastovými žigulmřížkami z D-sloupků, bylo-li vozidlo tuněno do M88.
Fungláče Sachsy - přední i zadní...
Čelní okno bez poskvrny...
Sadu OR 6 AS s osmimilimetrovým vzorkem...
Víč co, zizo, pokud to ještě mělo kulaté deklíky do předních podběhů (přístup k blinkrům + šroubům nárazníku), tak mi je prosím v jakémkoliv stavu odlož. Kterou značku kávy mám po neděli dovalit???
Já je nějak nikde nemůžu vyhrabat a jeden mi, mrcha, chybí.
Popřípadě nepohrdnu ramínky stěračů (bez stírátek, bez pohonu a čepů) a plastovými žigulmřížkami z D-sloupků, bylo-li vozidlo tuněno do M88.
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Mojžo: díky za tip na typ
Luboš: zezadu to auto mělo jen veeelikou díru. Motor a ost. už bylo fuč
MarekK: co to je za díl "vnútorné zadné čelo v motorovom priestore..."
D.A. Tak ty deklíky, mřížky a ramínka, ty by někde měly zbýt. Safra, určitě jsem je měl v ruce. Ovšem o sachsech aj. se začnem bavit až když do podniku vložíš něco víc než jen pouhou mletou matérii. Nevšiml sis, že v druhém odstavci mého příspěvku jsem položil několik zásadních otázek? Přiznám , že jako mého školitele bych z řady vyvolených přivítal zrovna tebe.
Luboš: zezadu to auto mělo jen veeelikou díru. Motor a ost. už bylo fuč
MarekK: co to je za díl "vnútorné zadné čelo v motorovom priestore..."
D.A. Tak ty deklíky, mřížky a ramínka, ty by někde měly zbýt. Safra, určitě jsem je měl v ruce. Ovšem o sachsech aj. se začnem bavit až když do podniku vložíš něco víc než jen pouhou mletou matérii. Nevšiml sis, že v druhém odstavci mého příspěvku jsem položil několik zásadních otázek? Přiznám , že jako mého školitele bych z řady vyvolených přivítal zrovna tebe.
-
ziza.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
D.A. Všechno je problém. A zejména teď něco vymontovávat... už za 10 týdnů jsou Vánoce!!
Schoval bys třeba i sloupky? Střechu? Kde to nejlíp říznout a čím? Má vůbec cenu to CELÉ rozebírat? Dolovat ramena, brzdiče, nápravnici, řízení a pod.? Já jsem sice velký hovnivál, ale dělat si zbytečné kuličky pro nejistou budoucnost?
Kontráši, zadní čelo, nárazníky a lišty ten vrak už neměl, řeťázek ti zkusím vyoperovat.
Ondreji, jako vítěz krátké soutěže máš 100 bodů. To auto má opravdu barvu x-tého prototypu, resp. domorodce z jižního Súdánu.
Takhle vypadá každá "černá", když jediným zdrojem světla je čistá modrá obloha s barevnou teplotou téměř 20tis. Kelvinů.
Schoval bys třeba i sloupky? Střechu? Kde to nejlíp říznout a čím? Má vůbec cenu to CELÉ rozebírat? Dolovat ramena, brzdiče, nápravnici, řízení a pod.? Já jsem sice velký hovnivál, ale dělat si zbytečné kuličky pro nejistou budoucnost?
Kontráši, zadní čelo, nárazníky a lišty ten vrak už neměl, řeťázek ti zkusím vyoperovat.
Ondreji, jako vítěz krátké soutěže máš 100 bodů. To auto má opravdu barvu x-tého prototypu, resp. domorodce z jižního Súdánu.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
Zizo, na otázku mi položenou bych odpověděl asi takto: Jaká je pro Tebe míra mezního užitku jmenovaných ND? Když už mám úhledně uloženy tři sady nakonzervovaných sloupků a třeba nějaké nepoužité polotovary-výlisky z Příbora, na čtvrtou bych se samozřejmě vyprdnul. Pokud je to Tvůj první dárce orgánů, raději bych se s tím důkladně pomazlil. Navíc v závislosti na stavu. Je-li B-sloupek uhnilý v prahu, A-sloupek papírový uprostřed, tak asi skoro k ničemu nebude.
Podrobnosti proberme na místě, je lepší to vidět. Dostal jsi mou zprávu?
Podrobnosti proberme na místě, je lepší to vidět. Dostal jsi mou zprávu?
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných