Co jsem to zničil?

Technické problémy s našimi tatrovkami

Napísať odpoveď [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Užívateľov profilový obrázok
ziza
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 12 Máj 2007, 10:56
Kontaktovať užívateľa:

Co jsem to zničil?

Príspevok od užívateľa ziza » 08 Okt 2007, 17:10

Taktak, moji rádcové, likvidátoři, rozebírači a sběratelé drahých kovů, už zase otravuji.

Pěrvak: Likviduji jednu tatru a nevím jakou. Má plechovou masku, víko rezervy na řetězový pohon a výklopné větrací trojúhelníky v předních dveřích. Co to je za typ?

Vtorak: Co všechno z karoserie takového auta uschovati a jak byste to vydolovali? Švajcem? Flexou? Sekyrou? Krumpáčem?

Tretjak: Nepotřebujete někdo z toho vraku něco? I když teda dobrá je asi jen střecha.
Prílohy
DSC00751.JPG
Co to je?

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 08 Okt 2007, 18:08

To je Tatra 613 alebo Tatra 613-2. Proste chromka, možno má plastové nárazníky alebo tak, to už je dorábka

Luboš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Luboš » 08 Okt 2007, 18:13

Slušná převodovka, plechy kolem motoru nebo výfuk by z toho předpokládam nebyly?

MarekK
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 23 Jún 2005, 21:48
Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-4 (1993)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MarekK » 08 Okt 2007, 20:22

á, ja by som poprosil vnútorné zadné čelo v motorovom priestore...

D.A.
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa D.A. » 09 Okt 2007, 06:43

Ježíšimarijá, co mám honem chtít - nevím - nevím - běhám po kanclu v kruhu!!!

Fungláče Sachsy - přední i zadní...
Čelní okno bez poskvrny...
Sadu OR 6 AS s osmimilimetrovým vzorkem...

Víč co, zizo, pokud to ještě mělo kulaté deklíky do předních podběhů (přístup k blinkrům + šroubům nárazníku), tak mi je prosím v jakémkoliv stavu odlož. Kterou značku kávy mám po neděli dovalit???
Já je nějak nikde nemůžu vyhrabat a jeden mi, mrcha, chybí.

Popřípadě nepohrdnu ramínky stěračů (bez stírátek, bez pohonu a čepů) a plastovými žigulmřížkami z D-sloupků, bylo-li vozidlo tuněno do M88.

ziza
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ziza » 09 Okt 2007, 08:19

Mojžo: díky za tip na typ :wink:

Luboš: zezadu to auto mělo jen veeelikou díru. Motor a ost. už bylo fuč

MarekK: co to je za díl "vnútorné zadné čelo v motorovom priestore..."

D.A. Tak ty deklíky, mřížky a ramínka, ty by někde měly zbýt. Safra, určitě jsem je měl v ruce. Ovšem o sachsech aj. se začnem bavit až když do podniku vložíš něco víc než jen pouhou mletou matérii. Nevšiml sis, že v druhém odstavci mého příspěvku jsem položil několik zásadních otázek? Přiznám , že jako mého školitele bych z řady vyvolených přivítal zrovna tebe. :)

ziza.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa ziza. » 09 Okt 2007, 12:40

Ještě mě tak napadlo... kdysi jsme se přece trochu přeli o barvu x-tého prototypu na známé fotce.... jakou barvu má ten můj "zlatý důl" na digifotce DSC00751.JPG? Snímek je naprosto neupravovaný.

Kontráš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 08:02
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Kontráš » 09 Okt 2007, 12:55

Já bych s dovolením měl zájem o ten zmíněný řetězový pohon deklu rezervy, případně o neshnilé zadní chromkové čelo (to je asi SCI-FI, že?)

Pohon za poplatek adoptuju vyřezaný flexou klidně s okolními "zbytky kastle" - do čistého stavu osvobodím sám.

ondrej
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 09 Okt 2007, 13:23

ziza:
ja by som povedal, že najskôr čierny, špinavý a mizerne nalakovaný,
sú tu však ale aj iní odborníci..

D.A.
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa D.A. » 10 Okt 2007, 07:11

Pohon není žádný problém vymontovat, škoda řezat zdravé čelo (je-li).

ziza
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ziza » 10 Okt 2007, 08:14

D.A. Všechno je problém. A zejména teď něco vymontovávat... už za 10 týdnů jsou Vánoce!! :? :(
Schoval bys třeba i sloupky? Střechu? Kde to nejlíp říznout a čím? Má vůbec cenu to CELÉ rozebírat? Dolovat ramena, brzdiče, nápravnici, řízení a pod.? Já jsem sice velký hovnivál, ale dělat si zbytečné kuličky pro nejistou budoucnost? :roll:

Kontráši, zadní čelo, nárazníky a lišty ten vrak už neměl, řeťázek ti zkusím vyoperovat.

Ondreji, jako vítěz krátké soutěže máš 100 bodů. To auto má opravdu barvu x-tého prototypu, resp. domorodce z jižního Súdánu. :wink: Takhle vypadá každá "černá", když jediným zdrojem světla je čistá modrá obloha s barevnou teplotou téměř 20tis. Kelvinů.

D.A.
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa D.A. » 10 Okt 2007, 09:43

Zizo, na otázku mi položenou bych odpověděl asi takto: Jaká je pro Tebe míra mezního užitku jmenovaných ND? Když už mám úhledně uloženy tři sady nakonzervovaných sloupků a třeba nějaké nepoužité polotovary-výlisky z Příbora, na čtvrtou bych se samozřejmě vyprdnul. Pokud je to Tvůj první dárce orgánů, raději bych se s tím důkladně pomazlil. Navíc v závislosti na stavu. Je-li B-sloupek uhnilý v prahu, A-sloupek papírový uprostřed, tak asi skoro k ničemu nebude.

Podrobnosti proberme na místě, je lepší to vidět. Dostal jsi mou zprávu?

ziza
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ziza » 10 Okt 2007, 10:02

D.A. Zprávu nemám. Kde ji mám hledat?

D.A.
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa D.A. » 10 Okt 2007, 10:44

Poslal jsem Ti předevčírem SS, ale koukám, že se někam vyčoudila. Tak píšu novou.

ziza
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ziza » 11 Okt 2007, 08:43

Ve středu jsem dostal zprávu "vizita" a hned jsem odpověděl. Nic ti :? nedošlo?

D.A.
Pravidelný diskutujúci

Príspevok od užívateľa D.A. » 11 Okt 2007, 09:40

Psal jsi, že odjíždíš a ještě ten den se ozveš. Nic víc už nedošlo. Koordináty mám.

MarekK
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 23 Jún 2005, 21:48
Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-4 (1993)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MarekK » 11 Okt 2007, 19:09

ziza: zadné čelo čo chcel kontráš vieš kde je, a oproti nemu je v motorovom priestore vnútorné zadné čelo.....

ziza
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ziza » 12 Okt 2007, 10:42

Aha. :?
Tak k němu se dosavadním tempem prokopu až na jaře nebo taky vůbec ne :? . Ale nezavěšuj, jsi v pořadí. 8)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných