úchytky
- carlos
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Okt 2004, 17:35
- Tatry, ktoré vlastním: nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
-
počítam ,že 1ks á 5 sk keby som to dal vyrobiť ale min 2000ks,dat to vyrobit najposlednejšia možnost,ked bude auto komplet hotové,dnes som len vybral motor ,kompletácia cca jul/ešte neviem ktorého roku/ 
-
D.A:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Za výše uvedenou cenu mám zájem o 100 kusů. Pište! gt613@seznam.cz
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
S odhadem souhlasím. Bude to cca 6*5, když 6 je počet karosářských dílů - 4x dveře a 2x Z bl.
Co se týká kovových úchytek se šrouby (na koncích jmenovaných lišt, dále př. bl., lišty obou kapot a prahové lišty - tam jsou podstatně větší držáčky), velice se mi osvědčilo vyrobit si vlastní z plastu + šroubků s kuželovou hlavou. Ty originální zoufale korodují a po letech, pokud úplně nezmizí, bývá problém je demontovat a v liště s nimi pohnout. Puristé prominou, tohle fakt není do demontáže poznat zvenku, ani zevnitř
.
Co se týká kovových úchytek se šrouby (na koncích jmenovaných lišt, dále př. bl., lišty obou kapot a prahové lišty - tam jsou podstatně větší držáčky), velice se mi osvědčilo vyrobit si vlastní z plastu + šroubků s kuželovou hlavou. Ty originální zoufale korodují a po letech, pokud úplně nezmizí, bývá problém je demontovat a v liště s nimi pohnout. Puristé prominou, tohle fakt není do demontáže poznat zvenku, ani zevnitř
-
D.P.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných