Ja som riešil lak tiež 8 mesiacov. takmer 9. To je všade rovnaké.
Dnes som 6 hodín spasovával prednú masku aj s chrómovanou obručou. To bolo o gule... ale už je to hotové
Materiál a barevná kombinase úžasná, ale to šití, už z fotky vidím drobnosti co bych neakceptoval za žádnou cenu.jack napísal:Mojžo - paráda![]()
Mě v srpnu čalouník spíchnul čalounění na Tatře během 14 dnů a cenaTa byla luxusní
Možná luxusní je slabé slovo, byla zkrátka studentská.. Přikládám foto, na kterých je vidět detail látky.
Je v bílý barvě, dobrý postřeh a proč? Pač jsem už tu Tatru tak koupil. Jednou jak dostuduju, našpořím chechtáky na nový lak, tak i ten sloupek bude černejMojžo napísal:Do frasa s nemožnosťou editácie....
Jack - to akou farbou máš ten "C" stĺpik - tú malú lištu? Ja to mám v čiernom laku. Čo to tam máš a prečo je to tak? Mojžo chce vedieť
tatrawerke napísal:Co ty poslední dveře? Ty šil někdo jinej? Nebo ještě nejsou hotový. Ten sloupek by nevypadal blbě chromovej co???
Proč je to C sloupek? Kerej je A, B atd.
Leštit umíš skoro jako já
Znám aj krajšie, které neleštíš půl dne a lesknou se jak psí koule.. Každopádně díky dědovi jedné slečny mám na autě totkaj totoMaxono napísal:Pri porovnaní Tatier od tatrawerkeho a jacka osobne považujem za prirodzenejšie riešenie céčkového stĺpika riešením na jackovom aute. Jack, krásna Tatra.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní