Dik za radu
Geometria T613 az T613-4 Mi
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Geometria T613 az T613-4 Mi
Kde v Blave? Ale len taku, kde mi to spravia komplet a nebudu brblat, ze to je zahrdzavene.
Dik za radu
Dik za radu
- carlos
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Okt 2004, 17:35
- Tatry, ktoré vlastním: nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
...
opýtaj sa v subaru,ved vieš kde,dušan schranc čo je majitel servisu začínal po revolúcii s 613,mal aj dobrých mechanikov s tatraservisu a aomv,možno mu nejaký zostali,mašiny má,na cene sa dá dohodnúť,keby si chcel v trnave neni problém,ahoj
-
Sedo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na Galvaniho ul. robi jeden tipek digitalnu geometriu. Dokonca je z Bernolakova a pozna Abrahama. Minuly tyzden som tam bol s inym autom. Pytal som sa ho prave na 613. Prednu a zadnu neni problem zmerat. Prednu neni problem nastavit, zadnu ale je, lebo na to potrebuje "vraj" nejaky pripravok, ktory ma zase Abraham. Takze asi tak...
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Sak vravim, ze tam uz nepojdem ...
Ked som sa objednaval, tak reku neni problem, ze cena okolo 700 a ked som tam dosiel, tak zahlasili, ze oni mi komplet geometriu robit nebudu, ze len zbiehavost ... Ze je to zahrdzavene a ze ten clovek co to robieva tu teraz nieje ... Proste sa im s tym hrat nechcelo ... A ked mi zahlasili vyslednu sumu, tak ma skoro prekotilo ... Odvtedy tam nechodim ...
Ked som sa objednaval, tak reku neni problem, ze cena okolo 700 a ked som tam dosiel, tak zahlasili, ze oni mi komplet geometriu robit nebudu, ze len zbiehavost ... Ze je to zahrdzavene a ze ten clovek co to robieva tu teraz nieje ... Proste sa im s tym hrat nechcelo ... A ked mi zahlasili vyslednu sumu, tak ma skoro prekotilo ... Odvtedy tam nechodim ...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných