T 613-3 Na predaj!
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
603
-
Sedo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Chlapi ja by som s Vami chcel spravit oligopolnu dohodu, ze ceny Tatroviek dame na Slovensku umelo hore. Co nejaky zebrak si ma kupovat take super mega najlepsie auto a s takým motorom vŕŕ za par šupov. To teda nie.
Navrhujem:
chromky od 200 000
trojky od 150 000
styrky od 200 000
Mi od 400 000
M95 od 500 000
T700 od 1 000 000
Vsak kurna tych aut je malo, co chcete, vsak to je vzacne!
Navrhujem:
chromky od 200 000
trojky od 150 000
styrky od 200 000
Mi od 400 000
M95 od 500 000
T700 od 1 000 000
Vsak kurna tych aut je malo, co chcete, vsak to je vzacne!
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Vy si z toho děláte srandu, ale na takové ceny jako by si představoval etienne, 603 nebo agent tady u nás jen tak nenarazíte. Snad jednou v životě jsem koupil na tatru něco takhle výhodně a to toho moc nebylo a už je to let...
Kdybych se na toho etiennova Milonga 95 díval jako na běžné auto v bazaru a odhlédl od nějaké vzácnosti, tak mu za to taky víc jak 2Kč/kg nedám...
400 000? Pchááááá, vždyť každá trojka snad musí být zachovalejší...
Kdybych se na toho etiennova Milonga 95 díval jako na běžné auto v bazaru a odhlédl od nějaké vzácnosti, tak mu za to taky víc jak 2Kč/kg nedám...
-
Neregistrovaný
no vidim, ze sa tu zislo znalcov az az....ale by ma velmi zaujimalo, kde sa da zohnat T613-3 za 30000 v super stave
Myslim si, ze je to otom, ze ked nejake auto chcem a sa mi paci tak si ho kupim a investujem tolko co uznam za vhodne..pripadne podla financnych moznosti...A potom sa najde X kriklunov ktori kricia, ze to auto je drahe a nema taku hodnotu atd.....A v tom momente ako kupim nejake auto sa vynori na scenu tolko uzasnych, perfeknych aut a este k tomu len za par drobnych, ze mam chut zobrat to svoje auto a spustit ho niekde dolu brehom do potoka...ale skutocnost je niekde inde...
A druha vec je, ze ak mam auto tak sa ho snazim predat co najlepsie a najlepsej ponuke (cas uzasnych ponuk zo statnej spravy a kamaratskych sudnoznaleckych posudkov na tatrovky, tym uz je na 95% koniec) a je to zas moja vec ci chcem niekoho oj...., alebo si to svoje auto fakt cenim pretoze som mu venoval x hodin a x penazi a ci sa najde niekto kto mi to zaplati....
Myslim si, ze je to otom, ze ked nejake auto chcem a sa mi paci tak si ho kupim a investujem tolko co uznam za vhodne..pripadne podla financnych moznosti...A potom sa najde X kriklunov ktori kricia, ze to auto je drahe a nema taku hodnotu atd.....A v tom momente ako kupim nejake auto sa vynori na scenu tolko uzasnych, perfeknych aut a este k tomu len za par drobnych, ze mam chut zobrat to svoje auto a spustit ho niekde dolu brehom do potoka...ale skutocnost je niekde inde...
A druha vec je, ze ak mam auto tak sa ho snazim predat co najlepsie a najlepsej ponuke (cas uzasnych ponuk zo statnej spravy a kamaratskych sudnoznaleckych posudkov na tatrovky, tym uz je na 95% koniec) a je to zas moja vec ci chcem niekoho oj...., alebo si to svoje auto fakt cenim pretoze som mu venoval x hodin a x penazi a ci sa najde niekto kto mi to zaplati....
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
603:
ako môžeš napísať, že ja som "sa smial z Tomáša, že chce predať pieskovicu za 25tis" !? Strašne, ale naozaj strašne ma hnevá, ak mi niekto podsúva niečo, čo som nikdy nepovedal, alebo ak to niekto prekrúca na svoj obraz!!! Ak si to ty tak pochopil, je to tvoj problém ale mojej povahe ani zásadám správania nezodpovedá, aby som sa z niekoho smial. Ja buď súhlasím, alebo nesúhlasím, ale škodoradosť, alebo podobné veci, ku mne nepatria.
Etienne:
ale ja som predsa mal čiernu trojku, veľmi peknú, a vieš koľko som za ňu dal? pred asi 4 rokmi som za ňu dal na drevo 70.000,- Sk! Tak prečo spochybňuješ to, čo píšem? Pekná trojka je podľa mňa toho hodna! Na tom aute som porobil pár drobností a jednu väčšiu opravu - hučali ložiská v prevodovke (robili sme ju na 3x
) - kým sa nedostala do stavu, s akým som bol spokojný. Myslím, že sa aj menili ventilové guferká. A bola naozaj veľmi dobrá. S ňou som v januári spravil centrom Ba - centrom Praha za 2hod45 úplne v pohode, išiel som s mamou a tá by určite protestovala, ak by mala pocit nejakej riskantnej jazdy. A tú istú trojku - porobenú a s odtránenými všetkými muchami - som potom predal za 80. tis.
A nový majiteľ bol veľmi spokojný - iba lial benzín a jazdil - niekoľko rokov, kým ju nepredal ďalej - už ale nie takú peknú, trocha uňho schátrala.
ako môžeš napísať, že ja som "sa smial z Tomáša, že chce predať pieskovicu za 25tis" !? Strašne, ale naozaj strašne ma hnevá, ak mi niekto podsúva niečo, čo som nikdy nepovedal, alebo ak to niekto prekrúca na svoj obraz!!! Ak si to ty tak pochopil, je to tvoj problém ale mojej povahe ani zásadám správania nezodpovedá, aby som sa z niekoho smial. Ja buď súhlasím, alebo nesúhlasím, ale škodoradosť, alebo podobné veci, ku mne nepatria.
Etienne:
ale ja som predsa mal čiernu trojku, veľmi peknú, a vieš koľko som za ňu dal? pred asi 4 rokmi som za ňu dal na drevo 70.000,- Sk! Tak prečo spochybňuješ to, čo píšem? Pekná trojka je podľa mňa toho hodna! Na tom aute som porobil pár drobností a jednu väčšiu opravu - hučali ložiská v prevodovke (robili sme ju na 3x
A nový majiteľ bol veľmi spokojný - iba lial benzín a jazdil - niekoľko rokov, kým ju nepredal ďalej - už ale nie takú peknú, trocha uňho schátrala.
- Prílohy
-
- 613-3b1.jpg (36.01 KiB) 8843 zobrazení
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Ondrej: Ja beriem ze si ju kupoval pred 4-mi rokmi za 70000,-. Ale dnes by si ju za taku sumu uz nekupil. Nie preto ze by sa to nedalo ale preto lebo peknu trojku ani nemas kam dat, mas ine, krajsie exemplare...
Ondo, tu ide o to (aspon si myslim ze 603 to chcel povedat) ze viac aut si financne zhodnotil pred nami - nasich aut, ci uz mojich, tomasovych alebo petovych. Vtedy si ich vzdy zhodnotil na velmi nizke ceny a pritom tuto 613-3 si videl len na fotke a tu si hned ohodnotil ovela vyssou cenou...
...ved schvalne, co by si dal za moju specialu keby som ju predaval ?
Ondo, tu ide o to (aspon si myslim ze 603 to chcel povedat) ze viac aut si financne zhodnotil pred nami - nasich aut, ci uz mojich, tomasovych alebo petovych. Vtedy si ich vzdy zhodnotil na velmi nizke ceny a pritom tuto 613-3 si videl len na fotke a tu si hned ohodnotil ovela vyssou cenou...
...ved schvalne, co by si dal za moju specialu keby som ju predaval ?
-
Neregistrovaný
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných