T 613-3 Na predaj!

Tu môžete diskutovať o automobiloch Tatra, ktoré sú na predaj
Užívateľov profilový obrázok
Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 12 Dec 2004, 21:31

Svatá pravda Štefi.
Nehovoriac o tom že som videl v bazáre Rapid za 96 000 a o 3 dni tam nebol to bola sila!

Luboš
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Luboš » 12 Dec 2004, 21:36

25000SK za čtverku je taky nízká cena, ale před lety jsem v jenom pražském bazaru objevil jednu za 9.900 CZK! Hned bych ji vzal na díly, ale po 5ti minutách už tam nebyla...

T613-4 nic vzácného není, přijedeš na sraz a má to tam každej druhej... :wink:

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 12 Dec 2004, 22:01

Keď sa na to pozeráme takto, tak i Tucker Torpedo má na zraze každý pňak všakže

Erik
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Erik » 12 Dec 2004, 23:42

Tak co, ziadny zaujem? Potrebujem to predat, majitel to nechce, nema na poistku, a je skoda to nechat len tak schatrat. par rokov by este niekomu posluzila...

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 12 Dec 2004, 23:51

Nevyzerá zle kua, len... na diely jej je škoda, no a takú už mám, holt

tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 12 Dec 2004, 23:54

Hehe, Sedo sa teraz iste potesil :wink: Ze svoju preda aspon za 55 :)
No za 25 by mozno bola hodna ... Je uz po vyvareni risaniek, ale akosi znova zhrdzaveli. Nenajdu sa fotky z kufra a interieru? Ake to ma tlmice, ako ide motor? Dymi? Kolko ma najazdene? Treba fsecko napisat ... :wink:

ondrej
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 13 Dec 2004, 09:17

Tá Tatra na obr. vyzerá veľmi dobre - z fotiek sa však dá získať iba prvý dojem - ja si však myslím, že je hodna o dosť viac, ako tých 30 tis., ak je taká pekná naozaj (to je podmienka) - potom by som primeranú cenu videl kľudne tak okolo 50-60 tis. Sk,
keby som už nemal toľko Tatroviek a preplnené garážovacie priestory, tak by som o nej vážne uvažoval, pekná trojka v pôvodnom stave a ČIERNA, to je dnes už vzácnosť!
chlapi, vy by ste už naozaj chceli za pár korún pekné autá a aj to ešte okritizujete - zostúpte trocha na zem do reality..

etienne
Správca diskusného systému
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 13 Dec 2004, 09:25

Ondrej: Mysli na to ze kazdy hovori inak ked nekupuje - Teba si neviem predstavit kupit trojku za 50-60 tis. Ak sa nemylim tak nejak si dal za toho longa z STV a to si mi hovoril ze je v super stave az na nejake detaily a ze navrhujes podla Teba "primeranu cenu". Za 60000 trojku jednoducho ak sa velmi nesnazis NEPREDAS.

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 13 Dec 2004, 09:44

Ja keby som zháňal Tatru 613-3 a bola by mi núkaná skutočne pekná za tých 60 000 korún, tak neváham a beriem ju. Myslím že nie som sám

tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 13 Dec 2004, 09:48

Treba si uvedomit jednu vec. T613-3 este nieje veteran a povacsine ani stav tomu nezodpoveda. Navyse sa ceny za prevadzku vozidla splhaju do zavratnych vysok. Ak si myslite ze hrdzave auto s prakticky nulovou vybavou mozete strelit za 60000Sk, to je priam nehoraznost. Vzdy je to ale v rovine predavajuceho a kupujuceho, ci sa na tejto cene dohodnu.

Ja som moju pieskovicu kupil za 40.000Kc + poplatky ... Takze ak chcete vcelku peknu trojku (povodny stav) a dali by ste aj 40t tak nech sa paci. Moja pieskovica je k dispozicii :wink:

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 13 Dec 2004, 09:54

Tomas: A to obaja vieme ze si ten obchod zrovna nevychvaloval... A to je auto v docela dobrom stave, bez viditelnej korozie a s vybornym motorom - podla Tvojich slov mal tusim len par tisic km...

A tu mame 613-3 s neznamym poctom kilometrov, v trosku lepsom vizualnom stave za skoro rovnaku cenu... ja by som povedal ze jej cena je max. 22000...

603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa 603 » 13 Dec 2004, 10:14

ooo etienne je expert a sudny znalec na auta... ak je zaujem dam vam niekolko kontaktov na sudnych znalcov a a dajte urobit posudky, porovnat ich a uvidime... treba si len uvedomit ze tatra je len obycajna tatra, zoberte si napriklad ford a rok 1965, pozrite sa co a v akej kvalite vyrabal a zoberte si co vyrabala tatra.. myslim ze tatra sa tu umelo znasilnuje a robi sa z nej nieco co nieje.. nevravim nic zle o tatre, ozaj robila krasne vozy a konstrukcne zaujimave, ale netreba to prehanat... hlavne u modeloch 613/3 ked si vezmem ze za moje auta som nedal viac ako 25.000,-/kus okrem mercedes 114 (berme ale ze je v povodnom stave a je to diplomat s originalnymi vlajkami mercedes), a ked vidim ake ceny tu strielate za auta a nd... tak sa nestiham divit...

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 13 Dec 2004, 10:28

603: Ty si zas uplne opacny extrem. Ked Ti niekto povie ze zadny blatnik sa da zohnat tak za 4000-5000 (co je podla mna cena v celku ok) tak prevracias oci ze vy tam mate vsetko lacnejsie... Ak ano tak si prosim tak 10 pravych zadnych blatnikov po 500 Sk ? Alebo 1000 ? Aj tolko dam.

A nikto nehovoril ze som sudny znalec ani expert. Je to moj nazor. Ty si si asi tiez nedal urobit posudok na Tvoju chromku ked si ju kupil za taku super cenu... A myslim ze to nebolo do 25.

603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa 603 » 13 Dec 2004, 10:49

ja a extrem??? to ze zadny blatnik za 5 je super cena si mozno myslis ty... viacery vieme o kmplet autach za trochu vysiu cenu (az berieme do uvahy ze tvoj blatnik nema papiere) ceny nd zenu hore ludia ako ty... som to zazil na burze v brne priklad: pridem k chlapovi a pytam sa ho ci nema predne blinkre na liter na prvy model, on ze rano mal, chcel za ne 400/kus, ale ze prisiel nejaky slovak, ukazal na ne a povedal dam vam 2.000/kus, tak som mu predal vsetky.... neviem ci chapes co tym chcem povedat.. ak kupis za 5 a tu to vykricis a ludia to beru, tak ako povies ty ( bo to je ok cena) tak to kupia tiez za 5-6 a su radi ze to maju.. samozrejme je uplne pohodlne prist k dvorackovy a tam mu vyvalit za to 5, ale to presne nie je o tom... keby si sa snazil, zohnal by si to i lacnejsie.. ale pohodlie nadovsetko.. tym chcem povedat ze 5 za blatnik je ok pre teba pohodlneho cloveka co sa nemieni nejako moc angazovat.. samozrejme ak to rychlo treba da sa..(tiez berime veci aj z ecory, ale je to individualne) vynimocni pripad... ked ty teraz poviem ze viem o komplet plecharine na chromku predne celo, predna kapota, predne blatniky, 4xdvere, zadne blatniky, zadne celo, zadna kapota za 14.000,-? co mi na to povies??? to je podla mna normalna cena.. za ktoru sa to da zohnat a vsetko je fungel nove... tu zacne niekto predavat 613/3 za 30 a ondrej mu zacne pritakavat, ze je to ok cena.. ondrej neverim ze by si to kupil, ked si sa pred par dnami smial z tomasa a ze chce za pieskovicu 25, a hlabne ked vieme ze dokoncujes longa..... etienne polovica tvojich prispevkoch je len o prachoch... kde za kolko, co, ako a vsade $$$.. treba si uvedomit preco to vlastne robime... ci kvoli prachom, ci pocitu, ci oddanosti znacke, ci nostalgickym spomienkam, alebo vlastne kvoli comu ci je to fakt len o prachoch..

a medzi nami moja chromka stal rovnych 20, mozem ti ukazat zmluvu, alebo sa kludne skontaktuj s povodnym majitelom.. a kedy si videl co som k tomu este dostal... kedy som bral ceny tak ako ty lubos a niektori sme milionari

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 13 Dec 2004, 10:57

603: Ty zjavne necitas prispevky tak ako by si mal. Vytahujes si len to, na co si myslis ze vies zareagovat. Ja som NIKDE nenapisal ze cena za blatnik 5000 Sk je uzasna cena - ani tie ceny za co sa diely predavaju nie su uzasne - ale ako pises ak treba rychlo...

Myslim dokonca ze na ceny dielov mame rovnaky nazor - obaja vieme ze su predrazene tak isto aj ceny aut. Ved obaja hovorime to iste na to. Ti, ktori ma poznaju vedia, ze sam hovorim ze Dvoracek ma velmi prehnane ceny a ze je to velmi skarede od cloveka ktory kupi sklad tatrovky "za babku" a predava o neviem kolko nasobok vyssie...

Takisto je od Teba pomerne nepekne a detinske ze mi hovoris ze kvoli ludom ako som ja idu ceny hore. HAHAHA. Ja som tu ten co vzdy hovori ze je vsetko drahe, ja som tu ten, co hovori ze ludia pytaju neprimerane ceny. Tomas alebo Carlos dobre vedia za co som kupil ten obrovsky kopec dielov co mam v garazi a urcite by som prisiel na priblizne taku cenovu uroven ako ty...

Vies, ono ceny dielov su prehnane to vieme obaja. A obidvaja ich nekupujeme za vysoke ceny... Tak sa uz prestan konecne hadat a citaj co pisem :-)

Beriem ze vela mojich prispevkov je peniazoch ale to co pises nie je celkom pravda. Vacsina z nas to robi kvoli konicku, kvoli tomu ze to auto ma rado, paci sa mu... Ale na druhej strane uznaj ze bez $$$ si mozeme dovolit akurat S120. auto bez $$$ nezrekonstruujes, nekupis. A preto si myslim ze ak sa v mnohych prispevkoch diskutuje o cene, je to len dobre. Ja dufam ze sa nejakym ludom "zasvieti ziarovka nad hlavou" a uvedomia si ze to, co pytaju za diely neni cena vysoka, ani prehnana ale extremna. Aby som za kotuce na tatru platil viac ako na subaru :-(

603

Príspevok od užívateľa 603 » 13 Dec 2004, 11:23

etienne prepac ale ozaj to asi necitam tak ako pises.. ;)

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 13 Dec 2004, 11:25

Ked som nervozny tak jednoducho pisem aj nezmysly. Ale to neznamena ze aspon raz v zivote mozes napisat "ano nieco je na tom pravdy"... (copy+paste povoleny)

... ale stale lepsie ako "Myslis co ja chapem"...

603

Príspevok od užívateľa 603 » 13 Dec 2004, 12:25

? coze? nieco pravdy??? .. a nebud nervozny.... sedo moze potom za svoju pytat 90 a divat sa na nas jak na tupcov, ked mu povieme ze asi chce vela..

Sedo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11

Príspevok od užívateľa Sedo » 13 Dec 2004, 12:29

Chlapci ja chcem len 60 :)

603

Príspevok od užívateľa 603 » 13 Dec 2004, 12:30

sedo ty bastard vobec nespolupracujes.. :)

Zamknuté

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných