ake Tatry som dnes videl
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Každé staré udržované auto má něco do sebe, jenom těch škodných by mělo 90% zmizet
. Hezké Moskviče už se ztrácejí i u nás, na silnici nějakého vidím tak 1x za čtvrt roku, vzhledově perfektní Volhy 24 potkávám v okrese 4, W353 tu jezdí hojně, přenádherné jsou z toho 2 (nemyslím ty naše!). Posledním MBX na denní ježdění dojezdil myslivec do lesa asi před 5 lety a Hillmana Minx v zimě, s lyžemi na střeše a kočárkem v pootevřeném kufru jsem potkal naposledy předloni
.
- carlos
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Okt 2004, 17:35
- Tatry, ktoré vlastním: nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
?amerika
idem si dnes po Michalskej/pre inozemcov:pešia zona v Ba/a koho nestretnem?šeda,pekne sme podebatovali,nemal som čas posedeť pri nejakom varenom vínku,ale debata potešila,ahoj šedo
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Čo som včera videl...
Prídem ku autu a moje auto má odtrhnutý zadný nárazník...!! Kua určite sa niekto zabával tak mi ho lízol a on sa zrútil. Kurník šopa. Ešteže ho medzičasom nikto neukradol to by ma vytočilo do ružova
Veľmi sa mi ho chce nahadzovať pri -3. Faktže. A čo, bude ho nosiť v kufri zajtra zbehnem do garáže
Prídem ku autu a moje auto má odtrhnutý zadný nárazník...!! Kua určite sa niekto zabával tak mi ho lízol a on sa zrútil. Kurník šopa. Ešteže ho medzičasom nikto neukradol to by ma vytočilo do ružova
Veľmi sa mi ho chce nahadzovať pri -3. Faktže. A čo, bude ho nosiť v kufri zajtra zbehnem do garáže
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Mojzo, ten naraznik dufam ze na Omege ... nevedel by som si to totiz vysvetlit na Tatre co je v garazi ...
Inak hroza co i len pomysliet. Ako som vcera v noci viezol nasich z jednej konferencie, tak ti ludia stale jazdia akoby bolo slnecno, sucho a +25 stupnov. Vobec ich netrapi ze je poladovica a smyka sa, furt sa lepia na auto co ide pred nimi
Som sa aj bal zacat brzdit, aby to domna nejake hovado nenapeckovalo 
Inak hroza co i len pomysliet. Ako som vcera v noci viezol nasich z jednej konferencie, tak ti ludia stale jazdia akoby bolo slnecno, sucho a +25 stupnov. Vobec ich netrapi ze je poladovica a smyka sa, furt sa lepia na auto co ide pred nimi
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Na Omege samozrejme. Presne pred takýmito vecami chcem Tatrovku ochrániť.
Ale inak čo sa týka toho ako ľudia jazdia pod to sa podpisujem. Veselo si jazdia 70 a ešte na mňa blikajú keď dole kopcom idem 50 že "hééj čaras dééébil móóre" jak keby nevedeli že dole na kopci je hneď za zákrutou semafor ktorý vidno až na poslednú chvíľu no však som aj videl ako tam ľudia odskakovali z prechodu lebo to tam nevedel nikto ubrzdiť.
Škoda hovoriť, ludia chodia ako blázni. "Ta šak mam zimaky ne?"
Ale inak čo sa týka toho ako ľudia jazdia pod to sa podpisujem. Veselo si jazdia 70 a ešte na mňa blikajú keď dole kopcom idem 50 že "hééj čaras dééébil móóre" jak keby nevedeli že dole na kopci je hneď za zákrutou semafor ktorý vidno až na poslednú chvíľu no však som aj videl ako tam ľudia odskakovali z prechodu lebo to tam nevedel nikto ubrzdiť.
Škoda hovoriť, ludia chodia ako blázni. "Ta šak mam zimaky ne?"
-
Sedo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ondrej, to prave neviem, podla mna ano, lebo isiel cez parkovisko a posypal, takze asi tam nieco odfrklo. Ale toto by bola kvalitnejsia robotka 
- Prílohy
-
- Posyp-budka.jpg
- rucna praca
- (82.94 KiB) 279 stiahnutí
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných