Zajimava T813 4x4
-
Honza813
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
TATRA 813 4x4
TED jsem si vzpomel.... V PREROVE maji komedianti (kolotocari) TATRU 813 4x4 - puvodne ten rychly tahac navesu, a maji na tom korbu , a vzadu hydraulickou ruku HR .! no bomba ! super vozitko.... Tak jsem se ptal v čepičkove Ladise , jestli pozna okr PREROV... Tak je to naproti prerovskym strojirnam . tak SE TAM MRKNETE ! AZ SI ZASE VZPOMENU, TAK PRISPEJU SE SVOJI TROSKOU DO MLYNA ...
-
Zdenek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
HONZA813
TATRA813
TAKZE ! SMEREM na BOCHOR , PO LEVE strane, tusim ,ze tesne za tou vleckou je ZA plotem PRIZEMNI objekt. JE TAM MENSI BRANA A ZA TOU BRANOU.... V DOBE KOLOTOCARSKEHO KLIDU STOJI ONA TATRA 813 4x4 S vzadu HR 3001 , KABINA je CERVENA . Pak dal, nevim ... na konci je lLINDE TECHNOPLYN... UVIDIME CO REKNETE? AZ TAM ZAJEDETE? A CO UVIDITE.......?
-
Honza813
TATRA4x4
LADIS a ZDENEK ... NEVIM co vic k tomu dodat, ale vim ,co vim, KROME TOHO JSEM V PREROVE BYDLEL 10LET !
-
Honza813
VALNIK S RUKOU
JO ... ma to spz PR 94-24
- Štěpán
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Okt 2006, 13:12
- Tatry, ktoré vlastním: T613 2/3 1977
- Kontaktovať užívateľa:
Kolotočaří z Přerova mněli asi těžkou noc.
1. Mezi Lýskama a Prosenicema obytný přívěs v příkopu - nikde žádné auto
2. Na křižovatce v Prosenicích odstavená ifa nebo něco podobného se dvěma vlečkama
3. Naproti rozvodně mezi Prosenicema a Osekem odstavená V3S s několika vlečkama.
4. V Oseku u benzínky obytná Liazka a 815.
Po 813 ani stopy.
Mohli to být i jiní kolotočníci.
1. Mezi Lýskama a Prosenicema obytný přívěs v příkopu - nikde žádné auto
2. Na křižovatce v Prosenicích odstavená ifa nebo něco podobného se dvěma vlečkama
3. Naproti rozvodně mezi Prosenicema a Osekem odstavená V3S s několika vlečkama.
4. V Oseku u benzínky obytná Liazka a 815.
Po 813 ani stopy.
Mohli to být i jiní kolotočníci.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Honza813
tatra kolotocaru
tak ju teda zajedu vyfotit ja, kdyz nikdo jiny se k tomu nema !
-
Zdenek
-
Honza813
stesti se usmalo.......
Jeste jsou na turne... jak jsem psal PR 94-24 , tahac navesu prestaveny na valnik s rukou...Nejvic me mrzi , že jste MI NEVERILI !!!
-
Honza813
-
honza813
-
honza813
tatra
tatra 813 4x4 nt Tohle auto pochazi z Prerova, je tam zaparkovane kdyz se kolotoce netoci.. A cely Prerov ani nevi, co za tim plotem je...
Jinak.. ja pisu jen to cim jsem si 100% jisty, a co vim, to vim. Do 813 jsem dlouho delal, nechci se chlubit, ale celkem o nich mam prehled......
Jinak.. ja pisu jen to cim jsem si 100% jisty, a co vim, to vim. Do 813 jsem dlouho delal, nechci se chlubit, ale celkem o nich mam prehled......
- PETR 613
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 18 Okt 2006, 17:29
- Tatry, ktoré vlastním: T 613-3 88´
kancelář ČNR ČSSR
http://www.skodaclub.wbs.cz/ - Bydlisko: OSTRAVA , CZECHOSLOVAKIA
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných