Elekrony
-
neregistrovany_603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
vitam michalovcana na tomto fore.. kde je fotka auta? aby som mohol aspon zablikat nabuduce... minuli tyzden som stretaval v trhovistach nejaku hnedu tatru odbocovala, tusim na futbalovy stadion...))) a elektrony, roztec sedi z mercedesu... najlepsie je skocit do autoskoly do pneuservisu za makom ci nejake nema, hned ich hodi na vyvazovacku a uvidi sa ci niesu krive.. abo poridit nove...
-
neregistrovany_603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tatra v michalovciach na urade? v roku 1996 mi jeden kamos nukal tatry z uradu... vsetky plastiky, co ja nemusim.. ale zeby niekto uzival tatru na urade o tom neviem... samozrejme okrem sustera a husaka a teraz mna... )))
www(botka)t613.sk/v2/index.php?wiew=obr&uploadid=132&folder=fotovase&type=11
5 lucove to budu borbety acka, ktore sa kedysi standartne, v ramci dostupnosti dali dat na tatru..a su celkom pekne..
www(botka)t613.sk/v2/index.php?wiew=obr&uploadid=132&folder=fotovase&type=11
5 lucove to budu borbety acka, ktore sa kedysi standartne, v ramci dostupnosti dali dat na tatru..a su celkom pekne..
-
neregistrovany_603
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných