Tatra T 613 K na prodej ? !
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Jan 2006, 18:03
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Tatra T 613 K na prodej ? !
Nechci dělat reklamu,ale na http://www.eurooldtimers.com/ je na prodej Tatra T 613 K. To je ta,co byla původně nabouraný Speciál ?
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Miloši, jestli se Tvému kamarádovi dušovali v Krumlově, že je to originál, pak jim Tvůj kamarád posloužil čistě pro pobavení, nebo včas neprovedl (třeba z neznalosti?) pár cílených dotazů, na které by korektně neodpověděli....nu což, ta demonstrativní hladovka pana P. zřejmě příliš oslabila, že už chudák vlstní silou ani nenatáhne střechu, tak to asi prodává.... 
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
On ten můj kamarád není tatrovkář,takže byl u vyjevení a poslouchal je s otevřenou pusou.radek napísal:Miloši, jestli se Tvému kamarádovi dušovali v Krumlově, že je to originál, pak jim Tvůj kamarád posloužil čistě pro pobavení, nebo včas neprovedl (třeba z neznalosti?) pár cílených dotazů, na které by korektně neodpověděli....nu což, ta demonstrativní hladovka pana P. zřejmě příliš oslabila, že už chudák vlstní silou ani nenatáhne střechu, tak to asi prodává....
- PETR 613
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 18 Okt 2006, 17:29
- Tatry, ktoré vlastním: T 613-3 88´
kancelář ČNR ČSSR
http://www.skodaclub.wbs.cz/ - Bydlisko: OSTRAVA , CZECHOSLOVAKIA
- Kontaktovať užívateľa:
- PETR 613
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 18 Okt 2006, 17:29
- Tatry, ktoré vlastním: T 613-3 88´
kancelář ČNR ČSSR
http://www.skodaclub.wbs.cz/ - Bydlisko: OSTRAVA , CZECHOSLOVAKIA
- Kontaktovať užívateľa:
-
Vosounek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A tak chlapci, jak je to vlastně s těma cenama? Když tady někdo prodává šestsettrojku za milión a někdo podotkne, že je to trochu moc, tak se na něj sesypou jiní, co budou křičet, kolik peněz musel majitel do toho auta investovat a co to všechno stálo a že má právo za to auto chtít tolik peněz.
A najednou tady máme T613S bez střechy, majitele jistě stálo neméně peněz, aby to auto vypadalo tak, jak teď vypadá a najednou že by majitel neměl právo dostat za to peníze, které do toho investoval?
Nemluvím teď o podvodu, podvod se neřeší tak, že by se snížila cena (a ostatně v inzerátu žádné zavádějící údaje nejsou). Spíš jsem chtěl, aby se příslušní lidé zamysleli, jestli je pro ně i v tomto případě udržitelný postoj "každý má právo chtít za auto kolik chce a nikdo nemá právo jeho cenu hodnotit".
A najednou tady máme T613S bez střechy, majitele jistě stálo neméně peněz, aby to auto vypadalo tak, jak teď vypadá a najednou že by majitel neměl právo dostat za to peníze, které do toho investoval?
Nemluvím teď o podvodu, podvod se neřeší tak, že by se snížila cena (a ostatně v inzerátu žádné zavádějící údaje nejsou). Spíš jsem chtěl, aby se příslušní lidé zamysleli, jestli je pro ně i v tomto případě udržitelný postoj "každý má právo chtít za auto kolik chce a nikdo nemá právo jeho cenu hodnotit".
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných