Tatra 613 - opuštěná nebo ukradená
-
borek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tatra 613 - opuštěná nebo ukradená
Zdravím tatrováky, náhodou jsem dnes v Praze narazil na opuštěnou T613 - klasickou chromovanou verzi v bílé barvě. Chybí ji zadní světla a má odemčený motorový prostor, jinak vypadá dost kompletně. Na okně má již napůl stržené upozornění policie, takže asi hrozí její odtažení/sešrotování. Má starší českou SPZ začínající písmeny PUD.
Pokud ji někdo hledá - je to Praha 4, ulice Jižní IX - těsně u podchodu pod dálnicí D1. Bylo by škoda kdyby skončila ve šrotu.
Pokud ji někdo hledá - je to Praha 4, ulice Jižní IX - těsně u podchodu pod dálnicí D1. Bylo by škoda kdyby skončila ve šrotu.
-
borek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nevšiml jsem si, že se již o této Tatře hovoří o několik příspěvků níže.
Každopádně k dnešnímu dni stojí opět opuštěná, zasypaná sněhem v
Jižní IX. Nezdá se mi, že by ji někdo odkoupil a pak ji nechal volně stát na ulici zasypanou sněhem na pospas vandalům. Do motoru může kdokoliv. PS: ta havárie na zadek byla asi nepatrná, kromě světel žádné větší poškození.
Každopádně k dnešnímu dni stojí opět opuštěná, zasypaná sněhem v
Jižní IX. Nezdá se mi, že by ji někdo odkoupil a pak ji nechal volně stát na ulici zasypanou sněhem na pospas vandalům. Do motoru může kdokoliv. PS: ta havárie na zadek byla asi nepatrná, kromě světel žádné větší poškození.
-
borek
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
borek
Tak bohužel, fotku mám, ale prý jako host nemůžu vložit odkaz na ní- nejsem žádný PC expert(jestli to jde jinak poraďte). Zblízka ten stav auta není nic moc, promáčklé zadní čelo, nárazník i střecha, poškozené dveře u spolujezdce, prasklé přední sklo. Jestli to auto má majitele, dporučuji mu, aby ho dal urychleně pryč z ulice - je to lákadlo pro vandaly i zloděje. Sám jsem podobně - vlastní blbostí, přišel o nepojízdného veterána na ulici před domem.
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
Nikoliv pan Černý, ale pan Svoboda. Už jsem to tu psal... Ladis by o pražské mentalitě raději nic nevěděl, ale už to tak přišlo. A vzpomínáš agente na můj odhad pořízení Š100 v Praze na zimu? Zrovna včera se kolega "pochlubil", jak přesně tímhle způsobem proinvestoval asi 9.500Kč za zimní auto, zhruba podle na TKB popsaného scénáře. Už je ekologicky zlikvidované
. Přiznávám, předtím jsem o takových lidech jen slyšel, ale teď jsem bohatší i o zrakový vjem
. Jó, dějou se věci.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
-
borek
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
-
borek
-
borek
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný