Neoriginální díly

Technické problémy s našimi tatrovkami

Vláček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa Vláček » 13 Nov 2006, 08:25

Pelda: Další? spíš pořád ti samí :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Pelda
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 30 Okt 2006, 00:01
Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3, r. v. 1987
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pelda » 13 Nov 2006, 19:56

Vláček napísal:Pelda: Další? spíš pořád ti samí :wink:
Vidíš, to je fakt. Asi jsem tak úplně nedával pozor. To jsem zvědav, jak to povedou. Doufám, že dobře.

D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa D.A. » 28 Dec 2006, 16:09

To je všechno jenom hra zájmových agentur na vaše zmatení, pánové. Já byl právě v půli listopadu ve městě K. za účelem koupě dalšího německého plnokrevníka pro posílení domácí letky, no a jako majitel se k přepisu přiřítil borec v umatlaných montérkách, který se představil jako jediný ředitel Tatry, bez kterého by fabrika už dávno nedýchala. ;-)

Vláček

Príspevok od užívateľa Vláček » 29 Dec 2006, 11:31

Někdy by bylo zajmavé vědět jakou hirearchii tam mají zavedenou..

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných