Pokud je schání ještě někdo, tak celkem s jistotou se objevují na větších veteránských burzách. V Brně jsem je letos sehnal ještě o stovku levněji a byl k nim dokonce i návod!
Cena 613tiek ???
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Myšlenky nikomu nečtu a rozhodně nemohu říci, že by mi už mnoho "dobráků" nenabízelo díl sice nikdy nepoužitý, ale zároveň ve stavu na vyhození a týká se to i těhle mlhovek, v jednom případě obouchané a orezlé, ve druhém případě s nakřáplým sklem...
Pokud je schání ještě někdo, tak celkem s jistotou se objevují na větších veteránských burzách. V Brně jsem je letos sehnal ještě o stovku levněji a byl k nim dokonce i návod!
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
Luboši, ty neznáš agenta?
Nevíš, že kupuje zásadně díly nové nebo jako nové? A jak víš, že toho bazaristu nakonec neusmlouval?
Stevo, ta tuna mlhovek za 500Kč fakt někde je nebo to je zase nějaká teoretická možnost? A musí se koupit celá tuna? Aby to nebylo jako s těmi písty. Taky jsou za babku, ale já prostě celou paletu neužiju...
Stevo, ta tuna mlhovek za 500Kč fakt někde je nebo to je zase nějaká teoretická možnost? A musí se koupit celá tuna? Aby to nebylo jako s těmi písty. Taky jsou za babku, ale já prostě celou paletu neužiju...
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Stevo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
- Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
- Kontaktovať užívateľa:
Pridem, zoberiem, mamladis napísal:Stevo, ta tuna mlhovek za 500Kč fakt někde je nebo to je zase nějaká teoretická možnost? A musí se koupit celá tuna? Aby to nebylo jako s těmi písty. Taky jsou za babku, ale já prostě celou paletu neužiju...
-
D.A.
- Tomino
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 18 Sep 2006, 21:57
- Tatry, ktoré vlastním: Bohužiaľ nemám Tatru
- Kontaktovať užívateľa:
Bol som sa opytat na tu T 613-3 bez TP co mala byt za 5000 SK. Hned sa mi zdalo ze to je nejak malo, pretoze nebola ani tak zhnita, vsetko origo a este pojazdna, a nakoniec som sa dozvedel ze je za 15 000 SK
(zevraj majitel opravoval motor, ma k tomu 2 narazniky...). Aspon viem ze nemam verit vsetkemu co pocujem. 
-
peter.
-
Roman
-
Roman
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných