Tatra 613

Technické problémy s našimi tatrovkami

Napísať odpoveď [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
B.Kubík
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Tatra 613

Príspevok od užívateľa B.Kubík » 24 Aug 2006, 15:48

Zřejmě to není pro Vás nic nového,ale je možné že se levá a pravá strana auta u zadního blatníku T 613/3 liší cca o 2 cm.Pochopitelně jsem na to přišel při nasazení litých kol a ouha,jedna strana super,druhá jen tak tak(a to jsou jenom 205/15) tak mne prosím uklidněte že je to normální.
P.S. Jak tam někdo narval 255 jak jsem někde viděl to nechápu.

ladis
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ladis » 24 Aug 2006, 16:16

V kombinátu je možné všechno... Viděl jsem jak se délka prahů jednotlivých vozů liší v řádu centimetrů, ovšem obě strany byly vždy téměř stejné. Nevrtal se v tom někdo?

Vláček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa Vláček » 24 Aug 2006, 16:18

Kupte jiný zadní blatník a možná budete mít štěstí a vleze se...... Nebop taky ne :)

Užívateľov profilový obrázok
radek
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radek » 24 Aug 2006, 19:15

Tuto rozměrovou anomálii má na svědomí většinou lajdácká montáž zadních blatníků na skelet karoserie. Pro jejich usazení na skelet se totiž má používat vzpěra, která jednoznačně určuje polohu blatníku v podélných plochách pro bodování s podběhem (a taky se tak někdy zjistí, že už podběh je na tom autě trochu mimo a blatník k jeho lemu nedosáne). Když použita není, blatník se zpravidla "uprostřed své délky" prostě připlácne k hraně podběhu, přiboduje a je to.

Vždycky když řešíme nějaký "plechový" problém těchto vozů, dle prospektů "s puncem jedinečnosti dané ruční výrobou" vždycky se mi vybaví tenhle obrázek z jednoho stanoviště seriové výrobní linky jisté automobilky, která taky do propagačních materiálů psávala o "jedinečné ruční práci"..... :D
Prílohy
Body_measuring.jpg

etienne
Správca diskusného systému
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 24 Aug 2006, 20:22

Tie 18' 255 som tam natrepal kedysi ja (auto uz nepatri mne a ani disky) a nebol problem, bolo to LTT ale dalo sa :-)

Užívateľov profilový obrázok
tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 24 Aug 2006, 21:06

zalezi od sirky disku a od jeho ET ... toto si nastuduj (v historii je toho kopec) a potom budes mat jasno ake disky a ake pneu tam vopchas ...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných