Viem , že na mojom aute je kopec práce, a niekomu sa to bude zdat vyhodený peniaz, ale aj tak som dotoho išiel, lebo som mal íst v piatok pre "novú" prednú kopotu, z ktorej však zišlo (ak by niekto mal napredaj tak dajte vediet), tak sme sa odrieagovali blbostami...a dopadlo to tak ako je na fotkách... vspery z favorita, za cca 150kč, pri otvorení treba prekonat určitú silu, apotom sa kapota otvorí sama, pri zatváraní takisto treba impuls sily, a kapota sa sama zavre(bez dotlačovania). vietor mi už kapotu na chrbát nezhodí... treba vyvrtat dve 8,2mm diery do "L držiaku" kapoty pre vrchný gulový čap vspery, a to je všetka neštandartná úprava na tatrofke. Dalej treba zohnút plocháč patričnej hrúbky do "L-ka" a ten opatrit sadou dier, jednu na upnutie gulového čapu vspery a dvoch dier na upnutie do povodného napínakú pružiny, za pomoci povodnel závlačky, ktorá vytvorí z drážok pre napínanie pružiny diery

...
Chcem sa Vás (čo to tam majú) opítat aké máte skúsenosti so vsperami v motorovom priestore, nevadí im teplo?
Skúšali ste niekto dat vspery aj na prednú kapotu? ako sa to chová tam?