Dneska jsem byl s tou svojí 613-kou v servisu u p. Lamberta a ten mi tvrdil, že to, co mám, je předělaná dvojka, nikoliv jednička. Prý se to pozná podle toho, že dveře nemají na přední hraně díru pro vstup vzduchu na ofukování skel. A taky že prý číslo na štítku v kufru a vyražené číslo na podběhu v kufru se neshodují. Když jsem se díval do starého techničáku, tak tady píšou, že jedno z těch čísel (3099 - to je vytlačené na plechovém štítku), je číslo podvozku a to druhé, vyražené v podběhu (3218) je číslo karoserie... Tak jsem z toho jelen
Robert říkal, že tohle auto má původní karoserii. Tak nemá?
Jinak je to rok 78, prosinec. Nemá opěrky sedadel, má chromový budíky, československé brzdy, stříbrnou mřížku na zadním sloupku, a na předních dveřích má gumové výdechy jako na ofuk skla. Ale je fakt, že k tomu asi nevede žádný přívod, když v rámu dveří není ta trubka...
Ukazoval mi tam auto (sice skoro vrak) z roku 75. U něj taky bylo jiný číslo vyraženo na podběhu a jiný na štítku. Ale mělo jiný knoflíky na ovládání světel apod., v rámu dveří byla trubka k výdechům k bočním oknům. Tohle auto ještě mělo anglický brzdy a původní (ž/d)ravější motor.