Tatra v Timesech a muj vyhled z okna;)
- matúš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 12:57
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
O renovácii sa písalo aj v OLDTIMER CLASSIC, alebo OLDTIMER MARKT alebo v CHROM UND FLAMMEN teraz neviem v ktorom ale bolo to v niektorom čísle tak za posledného pol roka, a ak si dobre pamätám je tam nejaký problém s prepážkou medzi dverami v streche a v tom, že to auto má vela dielov špeciálne na de lorean a niesú to klasické americké koncernové diely a zle sa to zháňa a chlepík ešte popisoval nejaké problémy z elektronikou keby to niekoho moc zaujímalo pošlite SS a ten článok nájdem.
-
Kavy
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Delaly se bud 3q automaty nebo 5q manualy. Majitel tvrdil, ze by to mohlo byt zivejsi. To by mohla byt i Tatra, ze...
Nektere vozy muzete na webu videt nastrikane lakem, coz asi resili majitele, ktere bud nebavila udrzba povrchu anebo nemeli dily na poskozenou karoserii po nehode a resili to tlmelem a barvou. Dva kusy byly pozlacene 24k zlatem z toho jeden byl tusim v bance v Texasu a mel najeto 0 mil. Nabizeli jej za 250 kUSD, ale nemel jsem zrovna penize...
Nektere vozy muzete na webu videt nastrikane lakem, coz asi resili majitele, ktere bud nebavila udrzba povrchu anebo nemeli dily na poskozenou karoserii po nehode a resili to tlmelem a barvou. Dva kusy byly pozlacene 24k zlatem z toho jeden byl tusim v bance v Texasu a mel najeto 0 mil. Nabizeli jej za 250 kUSD, ale nemel jsem zrovna penize...
-
Kavy
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- DRracer
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 31 Máj 2004, 22:23
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 2-603 M68
Tatra 130 1:14 - Bydlisko: CR
- Kontaktovať užívateľa:
Jeden DeLorean se nachazi v muzeu automobilovych sportaku v Lanech u Prahy - viz. Toulava Kamera 18.9.2005, asi druha reportaz
http://www.czech-tv.cz/vysilani/prog667 ... 1126666764
http://www.czech-tv.cz/vysilani/prog667 ... 1126666764
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných