Mimochodem ten hever je opravdu dost o hubu, redaktoři Světa motorů tehdá nelhali...
pre Seda :-)
- mato
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Máj 2004, 21:41
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
Farba je len taka nudzova cierna. Je to konkretne dvojzlozkova polyurethanova farba (cca 300Sk/kg). Leskla je dost, a casom je aj tvrda, ale sa mi zda ze na nej moc vidno spinu a skrabance.
Donutra som dal nejaky KimTec vosk, mali tusim v obchode jeden Body a jeden KimTec, tak som zobral ten drahsi (230Sk/asi kilo). K tomu som kupil aj pistol (650Sk), ale nejak mi nefunguje podla mojich predtav. Chvilu to ide, a potom uz moc nie. A raz mi to dokonca aj vybuchlo, pol tatry je od vosku
A na spodok (podlaha a spodna cast prahu) som kupil Body 910 (asi 170Sk/kg). Zda sa mi to dost user-friendly, a rychlo zasycha a je prelakovatelny.
Donutra som dal nejaky KimTec vosk, mali tusim v obchode jeden Body a jeden KimTec, tak som zobral ten drahsi (230Sk/asi kilo). K tomu som kupil aj pistol (650Sk), ale nejak mi nefunguje podla mojich predtav. Chvilu to ide, a potom uz moc nie. A raz mi to dokonca aj vybuchlo, pol tatry je od vosku
A na spodok (podlaha a spodna cast prahu) som kupil Body 910 (asi 170Sk/kg). Zda sa mi to dost user-friendly, a rychlo zasycha a je prelakovatelny.
-
Jirka
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
No mňam. Tá dieročka krása.
Blatníky som mal aj ja pekne na sračky
Aj prednú kapotu, aj podbehy, prahy, podlahu, vnútorné blatníky... To bola karoséria.
Tiež tam ale mám iný motor - motor s číslom 06409 do tej kasne nesedí asi čo?
Ale je to tahoun jako kráva. Naháňal som sa do kopca s Pyro-vým bratom, on šiel na Mi-čku a predbehol som ho. Po stretnutí mi povedal že tam mám snáď nitro alebo čo
Blatníky som mal aj ja pekne na sračky
Tiež tam ale mám iný motor - motor s číslom 06409 do tej kasne nesedí asi čo?
Ale je to tahoun jako kráva. Naháňal som sa do kopca s Pyro-vým bratom, on šiel na Mi-čku a predbehol som ho. Po stretnutí mi povedal že tam mám snáď nitro alebo čo
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 36 neregistrovaných