Dáme si pár pekných fotočiek
-
karol
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No tak chalani, ešte k tým Špeciálom, policajné sa vyrábali na kolene, keždý jeden je iný, a každý má iný výkon, tie fámy a 250 koňových motoroch sú pravdivé. Sú to motory tatra rôzne poupravované, prevŕtané, zbrúsené hlavy. Vyraďovali ich preto, lebo sú neuveritelne poruchové, totižto potrebujú po každý 10 - 15 tis. kilákoch nové krúžky a takéto hovadiny. Ja som na zopár takých policajných jazdil, ono v tom nejde ani tak o výkon, ale o prevodovky, teda konečné prevody na rozvodovke.
Robili sa asi v troch modifikáciách, štandart, tú má každá tatrovka, potom " stredne rýchla " policajné znížené špeciály, v klude bez pocitu explodovania motora ide 200 - 230 Km/h a potom rýchle rozvodovky, tie išli pre špeciálne zásahové jednotky, a ako doprovodné vozidlá, bolo ich fakt len zopár vyrobených, tak tie majú výkon cez 260 koní !!! A jazdia okolo 250 Km/h. Ja sa už dlho pokúšam zohneť tú strednú, už mám jednu z čiech slúbenú
hehe, to bude jazda !!!!
Ale neviem prečo, mne sa špeciála proste nelúbi, absolútne, vôbec na ňu nepasujú tie svetlá, a vysoké nárazníky, ee, nie, nechcel by som ju. Rodšej peknú 4ku MI Long, alebo Elektronic
to by bolo ončo!!
Ale večer som došiel s BA, heh, bol som tam kolegovou feldou 1.6 GLX bol som mu ju oservisovať
no fakt čudo, ale jazdí to ako žihadlo, ale nieje to ono, ten bublajúcy zvuk, a zavíjanie turbíny, aaaach, na budúce ide už len Tatrou !!
Ale Kedy si som bežne na ceste stretol zo dve 613ky, teraz ani jednu, už dosť dlho ich na cestách nestretám, to je škoda
Hej, fakt, skoro som zabudol, nekúpi niekto BMW 740iL ??? rv. 2000 Foťo predáva svoj, chce nový.
Ak si odmyslíte menšie svetlá a trochu
))) odlišnú kasnu, vypadá ako 613ka
)) Keď ho predám, hneď bežím na čechy kúpiť Tatrovku, prosím, len 1.6 mil. velmi lacné, totálne nabytá výbava ani nechcite vedieť kolko stál nový, nenájde sa niekto????
Robili sa asi v troch modifikáciách, štandart, tú má každá tatrovka, potom " stredne rýchla " policajné znížené špeciály, v klude bez pocitu explodovania motora ide 200 - 230 Km/h a potom rýchle rozvodovky, tie išli pre špeciálne zásahové jednotky, a ako doprovodné vozidlá, bolo ich fakt len zopár vyrobených, tak tie majú výkon cez 260 koní !!! A jazdia okolo 250 Km/h. Ja sa už dlho pokúšam zohneť tú strednú, už mám jednu z čiech slúbenú
Ale neviem prečo, mne sa špeciála proste nelúbi, absolútne, vôbec na ňu nepasujú tie svetlá, a vysoké nárazníky, ee, nie, nechcel by som ju. Rodšej peknú 4ku MI Long, alebo Elektronic
Ale večer som došiel s BA, heh, bol som tam kolegovou feldou 1.6 GLX bol som mu ju oservisovať
Ale Kedy si som bežne na ceste stretol zo dve 613ky, teraz ani jednu, už dosť dlho ich na cestách nestretám, to je škoda
Hej, fakt, skoro som zabudol, nekúpi niekto BMW 740iL ??? rv. 2000 Foťo predáva svoj, chce nový.
Ak si odmyslíte menšie svetlá a trochu
- Prílohy
-
- 282993.JPG (28.87 KiB) 7022 zobrazení
-
- 329629.JPG (30.5 KiB) 7022 zobrazení
-
karol
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Heh, myslíš že som nebol v nemecku okuknúť ceny, tento ročník, v takejto výbave ide v rovnakej cenovej kategórii. Ak ho nestrelím tu, tak o mesiac ide do nemecka, alebo aspoň na čechy stáť, niekde do značkového predajcu. Ale rýchle jednanie = zľava!
A má najazdeným 51 tis. kilákov papká trošku viac ako 613ka, ale obmedzovač ho vipína v 250ke! A ani sa človek nenazdá, a už mu bliká kontrolka aktivizácie obmedzovača!! Je to DELO!!! S týmto nemá človek ani problém obiehať, všetko ku čomu sa priblížiš sa pred tebov stiahne za krajnicu
)))) Ale ak chcete vedieť malé tajomstvo o extra výbave tohto auta, kuknite si http://www.trasco-cars.com a v tejto firme ho jemne ľahko upravili, nič brutálne, len ľahká úprava, fakt, v tomto aute sa ničoho človek nemusí báť
)) Len je o niečo ťažší, ale úmerne váhe, šiel hore aj výkon. Nooooooo, veď nebuďte taký držgroši, ja viem že máte kade tade pod matracmi poskrívané spreneverené milióny, kúúúúpte ten Bavor, a pomožte kolegovi Tatrovákovi dostať sa k novej Tatrovke
))))))))) Smaha
A má najazdeným 51 tis. kilákov papká trošku viac ako 613ka, ale obmedzovač ho vipína v 250ke! A ani sa človek nenazdá, a už mu bliká kontrolka aktivizácie obmedzovača!! Je to DELO!!! S týmto nemá človek ani problém obiehať, všetko ku čomu sa priblížiš sa pred tebov stiahne za krajnicu
- carlos
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Okt 2004, 17:35
- Tatry, ktoré vlastním: nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
-
od roku 2000 a najazdenýx len 50tis
pomýlil si si forumhttp://www.autoscout24.de/home/index/li ... sort=price
Naposledy upravil/-a carlos v 09 Apr 2005, 13:29, upravené celkom 1 krát.
-
karol
-
karol
-
karol
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Thomas: A kto potvrdi ze ten co by bol na tom druhom je prave ten autenticky a nie ten moj ?
A este k tomu o ziadnom ani neviem... niekto iny ?
Karol: Za 740Il z 2000 je cena maximalne okolo 700k a to je mozno este privela pozri sa ako sa tie auta hybu v zahranici. Ale ved prijemnu zabavu ale neverim tomu ze to nad milion predas sorry.
Karol: Za 740Il z 2000 je cena maximalne okolo 700k a to je mozno este privela pozri sa ako sa tie auta hybu v zahranici. Ale ved prijemnu zabavu ale neverim tomu ze to nad milion predas sorry.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných