servo
-
bibo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
servo
Čaute! Ja som amatér, ale mám T613. Potrebujem vedieť či sa dá domontovať na 2,3-ku servo. Ak áno, tak kto to spraví? A za čo?
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Myslim, ze toto bolo dost podrobne rozobrane na TKB http://www.tatraklubbrno.cz/phorum/
Ak si dobre pamatam, tak:
1, 2, 3, 4, S - specialove servo + nejake upravy na karoserii (z Mi, Mi Long, 700 sa tam dat neda, alebo len po prerobeni komplet predku + to riadenie je uplne ine ako maju tieto vozy)
Mi, Mi Long, 700 - monoblok
Ak si dobre pamatam, tak:
1, 2, 3, 4, S - specialove servo + nejake upravy na karoserii (z Mi, Mi Long, 700 sa tam dat neda, alebo len po prerobeni komplet predku + to riadenie je uplne ine ako maju tieto vozy)
Mi, Mi Long, 700 - monoblok
-
D.A:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných