MTX Tatra V8
MTX Tatra V8
Zdarec, nemáte někdo informace, kam vlastně všechny MTXa zmizely a kolik jich vlastně bylo? Slyšel sem, že jenom 5....
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Ano, MTX je 5 kusů, všechny v soukromých rukách.
Dost dobře nechápu co znamená pojem "kam zmizely", pokud vím nemají v TP v kolonce "ostatní záznamy" napsáno "s vozidlem je nutno pravidelně exhibovat na veřejnosti a to minimálně 4 dny v týdnu".
A v Lánech výr.č. 002 většinou je, pokud si ho tedy zrovna jeho majitel nevyzvedl pro jinou expozici, či pro osobní použití, což se běžně děje.
Dost dobře nechápu co znamená pojem "kam zmizely", pokud vím nemají v TP v kolonce "ostatní záznamy" napsáno "s vozidlem je nutno pravidelně exhibovat na veřejnosti a to minimálně 4 dny v týdnu".
A v Lánech výr.č. 002 většinou je, pokud si ho tedy zrovna jeho majitel nevyzvedl pro jinou expozici, či pro osobní použití, což se běžně děje.
- čadík
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 09:33
- Tatry, ktoré vlastním: mám černočernou T613
hledám barevnou T613VB - Bydlisko: matka měst
- Kontaktovať užívateľa:
Zrovinka loni bylo možno od jara až do podzimu tento vůz spatřit na trase Lány - Roztoky - Kopřivnice - Praha - Lány...Huty napísal:Lány mám trochu z ruky... je možno ho vidět ještě někde jinde.
(tedy putoval tudy jako exponát v rámci výstavy k nedožitým 70letům Václava Krále, někde je tu o tom též vlákno...)
Osobně bych chtěl na ulici potkával vozidel co nejméně ( a na značce nezáleží) .Huty napísal:... je zapotřebí takové vozy potkávat na ulici...
(no, připustím-li, že všechny kusy toho MTX se nebudou ani nacházet v tuzemsku, pak jsem vděčen, že je alespoň toto jediné možno vidět a "osahat" vlastním zrakem a téměř kdykoliv. A pohybovat se vlastní silou jsem jej měl štěstí "potkat" zatím jen jedenkrát téměř před 15lety...
Ostatně - jak často různé "běžné" vozy Ferrari, kterých je v tuzemsku hlášeno mnonásobně více a na rozdíl od MTX i "normálně" používaných v denním provozu, - jak často nějaké z nich spatříš?)
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A úplně nejvíc miluje lidi, kteří si myslí, že když si soukromá osoba soukromě koupí auto vyrobené soukromou společností (s ručením omezeným), mělo by se jí ukládat za povinnost všeho nechat a věnovat půlku svého života ukazováním svého majetku nějakým proletářům. Možná, že kdyby to věděli, nekoupil by si takové břemeno ani jeden a Metalex se mohl dál vesele věnovat tuningu žigulů.D.A. napísal:Huty, úplně nejlíp uděláš, když si o něj napíšeš přímo tajemníčkovi TKB, ten strašně rád něco posílá internetovým žadatelům a má mimořádné pochopení pro uctívače plakátů, zapalovačů a tatrahrnků z giftshopu Tatramuzea.
No vida, zdá se, že jsem se trefil do husy a ona zakejhala. Reagoval jsem na příspěvek D.A. a teď tohle.Huty napísal:to Ambiciozní tajemniček: Pokud máš nějaké vnitřní pnutí, tak si laskavě ulev jinde... Snažím se jenom o tom autě zjistit co nejvíc, ale nehodlám spat u rohožky majitele MTXa a čekat kdy s ním vyjede, abych se mohl ukájet.
Huty, a Ty jsi kdo, že mi budeš říkat, kde si mám a kde si nemám ulevit?
Já, když jsem se snažil o tom autě zjistit co nejvíc, ani mne nenapadlo postupovat tím způsobem, že bych sedl k internetu, vyzval národ, aby mi posílal všechno co ví a čekal.
Re: MTX Tatra V8
no, jedno MTX (černé a interiér v červené kůži) jezdilo kdysi po Zlíně a mělo na sobě reklamu na pizzerii, ale to už je dlouho.
kdybys ale měl volné 2,5 - 3 mega, tak se dá nechat postavit.
kdybys ale měl volné 2,5 - 3 mega, tak se dá nechat postavit.
- Havrla
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 04 Apr 2006, 18:53
- Tatry, ktoré vlastním: AEK
Autobus - Bydlisko: CR
- Kontaktovať užívateľa:
Re: MTX Tatra V8
Detajlni fota MTX jsou zde:
http://www.lhotkanet.cz/galerie/thumbnails.php?album=44
Prave z vernisaze k tem nedozitym narozeninam.
A co si pamatuji tak neprijelo po vlastni ose ...., a typoval bych ze nejelo uz pekne dlouho...
Havrla
http://www.lhotkanet.cz/galerie/thumbnails.php?album=44
Prave z vernisaze k tem nedozitym narozeninam.
A co si pamatuji tak neprijelo po vlastni ose ...., a typoval bych ze nejelo uz pekne dlouho...
Havrla
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný