Kontroly originality - od 1. 1. 2008
Kontroly originality - od 1. 1. 2008
V denniku PRAVDA (6.10.2007) sa v clanku "Kontroly originality budu povinne od januara..." uvadza: ...Kontrola vsak bude povinna nielen pre individualny dovoz, ale aj pre vozidla po prestavbe a vozidla pred zmenou majitela... Nenastanu Tatrovakom nejake problemy???
-
martin h
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
"Kontrolou originality sa podľa MDPT kontrolujú identifikátory vozidla, ktorými sú výrobcom pridelené identifikačné číslo vozidla VIN a iné označenia vozidla a jeho komponentov určujúce identitu vozidla s dokladmi vozidla, ich originalita a pravosť."
Tohleto jsem vyštrachal z nějakého automobilového serveru. Nedovedu si představit kombinaci kontrolora-pedantskéko blbce a styl přidělování čísel karoserií a motorů vzhledem k roku výroby ve fabrice a nesouhlasící jiné údaje v TP. Potom to bude buď o schopnosti ukecat, nebo podplatit. Chraň Bůh, aby při prozkoumávání auta třeba objevil nezávislé topení....
Tohleto jsem vyštrachal z nějakého automobilového serveru. Nedovedu si představit kombinaci kontrolora-pedantskéko blbce a styl přidělování čísel karoserií a motorů vzhledem k roku výroby ve fabrice a nesouhlasící jiné údaje v TP. Potom to bude buď o schopnosti ukecat, nebo podplatit. Chraň Bůh, aby při prozkoumávání auta třeba objevil nezávislé topení....
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných