Akcelerácia mojej Tatry 613
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Akcelerácia mojej Tatry 613
Páni, práve som sa vrátil zo Svidníka, kde sa merala výsledná rýchlosť policajným radarom.
Dĺžka: 800 metrov
Plocha: Letisko, rovina
Protivietor kolísal okolo 20 km/h.
Výsledná rýchlosť na 800 metrov je 149 km/h odmeraná radarom.
Vynikajúci výsledok čo poviete? Stále vravím že to ide jak šíp.
Dĺžka: 800 metrov
Plocha: Letisko, rovina
Protivietor kolísal okolo 20 km/h.
Výsledná rýchlosť na 800 metrov je 149 km/h odmeraná radarom.
Vynikajúci výsledok čo poviete? Stále vravím že to ide jak šíp.
- Radinko
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 06 Apr 2007, 15:00
- Tatry, ktoré vlastním: svoje
- Kontaktovať užívateľa:
Si skutočne veľký srandista. Aby sa dali robiť akékoľvek korektné porovnávania, poprípade rovno závery, treba k tomu ešte zopár podstatných informácií.
Len taký úplny detail na zamyslenie: máš na aute 4-kový predný nárazník. Mal by mať lepšie aerodynamický parametre ako 3-kový, inak by jeho výroba (rozumej modernizácia) asi nemala zmysel. Čo s tým? Je to zanedbateľné? Alebo nie je? Podľa akej normy? atď
Videl by som to teda asi tak, že T613 je najlepšie auto na svete a tvoja T613 je ešte k tomu najlepšia zo všetkých T613.
Len taký úplny detail na zamyslenie: máš na aute 4-kový predný nárazník. Mal by mať lepšie aerodynamický parametre ako 3-kový, inak by jeho výroba (rozumej modernizácia) asi nemala zmysel. Čo s tým? Je to zanedbateľné? Alebo nie je? Podľa akej normy? atď
Videl by som to teda asi tak, že T613 je najlepšie auto na svete a tvoja T613 je ešte k tomu najlepšia zo všetkých T613.
-
Štěpán---
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Ondrej: áno, bol som to ja
ďakujem. Obvykle sa takýchto vecí nezúčastňujem, a u vôbec nie s Tatrou no prišlo mi že bue zaujímavé to mať presne zmerané a porovnať tak 22 rokov starý voz.
S výsledkami som príjemne prekvapený
Štěpán: Tá Škoda 1000MB je na 400 metrov rýchlejšia ako BMW M3, slabšie motorky taktiež. Dotočil tam 5-ty prevod do obmedzovača
S výsledkami som príjemne prekvapený
Štěpán: Tá Škoda 1000MB je na 400 metrov rýchlejšia ako BMW M3, slabšie motorky taktiež. Dotočil tam 5-ty prevod do obmedzovača
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Fotky možno dajaké budú mať kamaráti.
Tatra nebola pre nich zaujímavá, nemala ani jeden spojler a dokonca ani podsvietenie
, asi preto ju ani nefotili som sa tam s ňou cítil jak tretie koleso na voze.
Jednotka 6000 otáčok, dvojka 6000 otáčok, trojka tam bola kolo... 5500, 5600, v tej rýchlosti som to až tak presne nekukal.
Raz za rok to tomu motoru snáď neuškodí no
Tatra nebola pre nich zaujímavá, nemala ani jeden spojler a dokonca ani podsvietenie
Jednotka 6000 otáčok, dvojka 6000 otáčok, trojka tam bola kolo... 5500, 5600, v tej rýchlosti som to až tak presne nekukal.
Raz za rok to tomu motoru snáď neuškodí no
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných