Zradné studené spoje v elektroinštalácii T613-4
- hammer
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 03 Okt 2005, 21:38
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím Vás! Tento rok sa mi nejak nevydaril. Začalo to Bojnicami
odkiaľ som sa vrátil na odťahovke a pokračuje tou nešťastnou spomínanou elektroinštaláciou. Najprv sa normálnym spôsobom nedali vypnúť svetlá, potom som mal ,,dymové cvičenie,, za jazdy, keď sa začal škvariť nejaký kábel v palubovke a rad nevysvetliteľných anomálií , ktorým som po skúsenostiach s trojkou nerozumel. Momentálne je to uz skoro tak ako má byť ešte treba vymeniť káble v stĺpikoch to je už len taká jednohupka oproti takpovediac zhorenej poistkovej doske kde bolo na prvý pohľad všetko OK a nechápal to ani elektrikár, ale z druhej strany spečená káblovačka zázrak ze niečo vôbec išlo alebo že nezhorelo aj niečo viac.
Ochladilo sa a kúrenie šlape, ale aby to nebolo také jednoduché upchala sa mi tá blbá palivová trubka a nedá sa ani prefúknuť. Skrátka keď sa darí ... musel som dať do kufra malú nádržku a kúrenie ,, zavlažujem,, zatiaľ takto kým vymením trubku. Skrátka neskutočne vydarený rok a to som ešte nespomenul, že som si minulý týždeň skoro načal Tatru kôli kreténovi zo zberných surovín, ktorý si nevie poriadne zabezpečiť náklad a vzlietla na mňa kapota nejakého auta ktorú prevážal samozrejme až úplne na samom vrchu kontajnera.
-
michal olejko
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A i z toho si prd dělej , ja si tak říkám zazimuju jednu 613ku, tak ji vemu umejt, že , aby byla čistá. Tak vyjíždíme nablískaní a začne chcát
. No a tak si tak drandím v tom křápu v mírném poprchání ku domovu s myšlenkou: to doma přeleštím a utřu. A to jsem nachvilku zapoměl, že tatra dycky překvapí - dojme mi na hlavním tahu benzín... žééé no jen tak, abych se náhodou nenudil a vklidu nedojel... tak že ten slovník který sem pak použil raděj tady ani citovat nebudu...
-
M.B.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
michal olejko
hele ty floutku když mne tady urážíš tak aspoň napiš svoje jméno jestli máš trochu úrovně ty trubko...
ano sou to křápy bodej´t ne ty srdceryvný vlastenče,si srovnej třeba Mercedes s té doby a svez se sním a zjistíš že jsi někde jinde . Ale než cokolik zase duchaplného kvákneš tak napiš své jmeno a odkud jsi jinak pro mne jsi prach sprostý anonym....
-
michal olejko
-
M.B.
Hele ty negramotný opočlověče,já se za své jméno nestydím,jen nechci dál na těchto webových stránkách vystupovat jako registrovaný.Jmenuji se Miloš Bukáček a o tobě si myslím a hlavně vím své.Přeji Ti,ať prodáš všechny Ty svý vraky a křápy,co inzeruješ na různých inzertních stránkách a za jednen s těch tvých křápů ti nabízím výměnou slovník spisovné češtiny,neboť to je věc která ti asi nejvíc chybí v tvé knihovně.Nazdar M.B.
-
M.B.
-
michal olejko
Asi jsi neměl peníze na jedno zmejch aut, tak ted plačeš
odkud jsi????
a co máš za auta ???? Když víš Ty jsi byl u mne a máš auto odemě???? Nebo patříš k té skupince ryvných tatrováků co je prvně zajímá cena místo stavu vozu a pro případ raděj pošlou smsku, aby ušetřili! Víš to jsou opravdu žhaví zájemci

a co máš za auta ???? Když víš Ty jsi byl u mne a máš auto odemě???? Nebo patříš k té skupince ryvných tatrováků co je prvně zajímá cena místo stavu vozu a pro případ raděj pošlou smsku, aby ušetřili! Víš to jsou opravdu žhaví zájemci
-
M.B.
600:Zaplaťpánbůh od tebe žádný křáp nevlastním a předevčírem jsem si pořídil elektronika.Z třináctek ještě nějakého toho speciála a pár jedniček.
Jen se ti divím,že tě ty tatry tak slušně živí,když je to takový šmejd,např.proti mercedesu,jak jsi uvedl.Proč neděláš radši mergly a neopruzuješ na nějakém mercedesportále?
Jen se ti divím,že tě ty tatry tak slušně živí,když je to takový šmejd,např.proti mercedesu,jak jsi uvedl.Proč neděláš radši mergly a neopruzuješ na nějakém mercedesportále?
-
michal olejko
-
M.B.
-
M.B.
-
michal olejko
-
M.B.
-
M.B.
-
michal olejko
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
No pánové, chtělo by to trochu méně emocí a více faktů.
Neduživý klučina byl patrně studentíkem ISS Brno. Patrně se jedná o tyto vlákna na fóru TKB http://www.tatraklubbrno.cz/phorum/read ... 701&t=1701 a http://www.tatraklubbrno.cz/phorum/read ... =243&t=243
M.B.: výhoda registrace spočívá právě v tom, že umožňuje snáze určit autora příspěvku, že?
Ale vidím, že to chápeš sám 
Asi ze mě bude brzy schizofrenik, už vůbec nevím, jestli jezdím luxusní limuzínou nebo starým křápem. Ale hlavně by mě zajímalo, jak se to dělá, aby mě tatry začaly živit. Ty moje peníze jenom žerou. Neporadíte?
Neduživý klučina byl patrně studentíkem ISS Brno. Patrně se jedná o tyto vlákna na fóru TKB http://www.tatraklubbrno.cz/phorum/read ... 701&t=1701 a http://www.tatraklubbrno.cz/phorum/read ... =243&t=243
M.B.: výhoda registrace spočívá právě v tom, že umožňuje snáze určit autora příspěvku, že?
Asi ze mě bude brzy schizofrenik, už vůbec nevím, jestli jezdím luxusní limuzínou nebo starým křápem. Ale hlavně by mě zajímalo, jak se to dělá, aby mě tatry začaly živit. Ty moje peníze jenom žerou. Neporadíte?
-
michal olejko
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných