Kto to tam má?
-
trinity
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.P.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- MarekK
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 23 Jún 2005, 21:48
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-4 (1993)
- Kontaktovať užívateľa:
Zdicho: to modre je len odraz modro nasvieteného podvozku v zrkadle pod autom, aby bolo vidiet spodok auta... Inač farba bola normálna... šedá
Do 613kového prahu vojde určite cólová vodovodná trubka dneska som to skúšal, ale nenechal som ju tam...
nemal som dole celý prah
Bolo by nutné vyriešit prechody trubky cez tie priečky čo sú tam, ale to by sme zvládli...
,A mali by sme autá na úrovni
koktáfky
Do 613kového prahu vojde určite cólová vodovodná trubka dneska som to skúšal, ale nenechal som ju tam...
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Jo Matěji, to jsem ti ještě nepověděl. Když jsem včera ráno zajel v Libřicích k pumpě (tatrou 613!!!! to je nadpozemské vozidlo!!!!!), abych načepoval za pár tisíc pár litrů benzínu, tak po chvíli u vedlejšího stojanu zastavila Š105, vyleze týpek a rovnou povídá: "To je tatráááááá!" (poznal značku, to je bomba!!!!!). Já na to jen tak odvětím "no šestsettřináctka" a pokračuju v tankování. "To má šestiváááálecc!"(tý kokšo, tatra ho fakt zajímá, to je super auto!!!! Líp jsem koupit nemoh!), vyleze z překvapeného znalce další hláška. To nemůžu takhle nechat, tak mu dlouze vysvětluju, že všechny sériové tatry mají V8 a V6ka je jen speciální úprava pro autokros a teď se Matěji podrž! Chtěl vidět motor! To je super!!!!!! Spočítal válce a poznal i tyristorové zapalování!!! No to je bomba!!!! A když jsem mu prozradil rok výroby 1991 a spotřebu kolem deseti litrů, tak ani nic nenamítal. (Tatra je nejlepší!!!!!!!! To je super nadčasové vozidlo!!!!!!) Dokonce ani koroze ho nezajímala (tatra je super!!!!! Se divím lidem, co mají rezavé Porsche, že vůbec vyjedou z garáže...) a to ani potom, co jsem se zmínil, že mi už na autě rezne druhá přední kapota. (Tatra je nejlepší, tohle bych s jiným autem nezažil!!!) Dokonce když jsem odjížděl (protože jsem dotankoval a zaplatil dříve), tak zůstal stát, aby si poslechl zvuk motoru!!! No to je žůžo, ještě čtrnáct dní se mi o tomhle zážitku bude zdát. Tatra je nejlepší!!!
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných