za kolik tatru?
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
-
Fojtan
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
1/ i sedmistofka je jen T613-4 Mi-long z roku 1996 dále, takže proč fotky jejího interiéru neukázat že
2/ je tedy zřejmé, že interiér T700 lze vybudovat i v karoserii standartní T613-1,2,3,4
3/ sedmistofka ve výborném stavu dnes prakticky neexistuje (vyjma snad Rosaliny?), navíc Fojtane, to že má jiný interiér, ji automaticky nedělá jiným autem - co se týče ovladatelnosti, jízdních nectností, výrobních nedotažeností a podobně, stále je to téměř tatáž T613 z roku 1968, snad "jen" doplněná příliš nervozním a opotřebení podléhajícím servořízením....
Michale, oni se nám tam ty nohy vejdou, ale musíme do interiéru 613-4 aplikovat nižší a měkčí sedadla z modelu 613-3.....vyzkoušeno
, funguje to.
2/ je tedy zřejmé, že interiér T700 lze vybudovat i v karoserii standartní T613-1,2,3,4
3/ sedmistofka ve výborném stavu dnes prakticky neexistuje (vyjma snad Rosaliny?), navíc Fojtane, to že má jiný interiér, ji automaticky nedělá jiným autem - co se týče ovladatelnosti, jízdních nectností, výrobních nedotažeností a podobně, stále je to téměř tatáž T613 z roku 1968, snad "jen" doplněná příliš nervozním a opotřebení podléhajícím servořízením....
Michale, oni se nám tam ty nohy vejdou, ale musíme do interiéru 613-4 aplikovat nižší a měkčí sedadla z modelu 613-3.....vyzkoušeno
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
Inak co sa tyka interieru nadpozemskej "700", tak vyzera celkom k svetu, ale ked sa na to clovek poriadne pozrie, tak tam badat stale ten amaterizmus. Osvetlenie noh este z davnych cias (to by mi nevadilo), pouzite fukare z felicie mi tam designovo nesedia a ten stredny ovladaci panel je na tom podobne. O zapasovani budikov z felicie ani nehovoriac. Vytkol by som este prichytenie calunenia dveri, ktore je aj po 20 rokoch uplne rovnake.
Ale nieje to podla mna az taky ulet, ako ponukaju poniektore modernejsie automobily
Ale nieje to podla mna az taky ulet, ako ponukaju poniektore modernejsie automobily
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fotjan asi nechce ode mne odpověď na ty zmatky kolem 21. století, co? Ještě by se mohlo ukázat, že si protiřečí.
Jinak poslední vývoj diskuse puristům nepřipadá off-topic? Nebuďte pokrytci a přiznejte, že chcete mít tady na fóru mír jak ve Woodstocku a jinak se můžou klidně probírat sebevětší <|>-oviny. Jen když se budeme mít všichni rádi a budeme si hezky rozumět. Ale to znamená, že se všichni musíme snížit na úroveň těch nejhloupějších. Ty nejhloupější totiž ty inteligentní budou chápat asi stěží.
Jinak poslední vývoj diskuse puristům nepřipadá off-topic? Nebuďte pokrytci a přiznejte, že chcete mít tady na fóru mír jak ve Woodstocku a jinak se můžou klidně probírat sebevětší <|>-oviny. Jen když se budeme mít všichni rádi a budeme si hezky rozumět. Ale to znamená, že se všichni musíme snížit na úroveň těch nejhloupějších. Ty nejhloupější totiž ty inteligentní budou chápat asi stěží.
-
Fojtan
radeji nebudu moc komentovat, nechci se hadat, moudrejsi ustoupi takze si o me mysli cokoli chces, je mi to jedno. a uz prosim nepis spam. mozna ze nektere moje otazky se ti zdaji neinteligentni nebo jinak rozdilne, coz je ale zpusobeno mou neznalosti. kdybych byl vseved, nemusel bych se tu ptat.Ambiciózní tajemníček napísal:Fotjan asi nechce ode mne odpověď na ty zmatky kolem 21. století, co? Ještě by se mohlo ukázat, že si protiřečí.
ostatni: dik za pekne fotky, ten interier vypada ale podle me u 700 o dost lepe, 613ce by slusel... na pohled vypada moderne.
-
D.P.
len odpoviem na starú poznámku. Tou nedokonalosťou som myslel tú veľkú silu potrebnú na otočenie volantom na mieste, mne sa to moc páči a servo na T-613 by som preto nechcel. A viem ako sa riadia moderné autá, bohožiaľ to viem a preto niesom v tomto smere s tatrou spokojný na používanie pri rýchlej jazde.
Inak prečo sa zase hádate? Ja naozaj nechcem byť nejaký svätý a určite viete že ani nie som ale do piči prečo sa to zase dojebalo až na hádku??? To ste naozaj také deti? Nebolo by lepšie keby sa tu debatovalo bez toho aby si stále niekto niečo dokazoval. Všimol som si že technická debata z tohoto fóra pomaly odchádza. Prečo to asi je? No podľa mňa preto lebo sa každý stráni debate z ktorej by prostredníctvom svojich skromných otázok vyšiel ako debil.
možno je moja reakcia neadekvátna ale aj v takomto nevinnom vlákne zase náznak hádky, ja už naozaj neviem.
Inak prečo sa zase hádate? Ja naozaj nechcem byť nejaký svätý a určite viete že ani nie som ale do piči prečo sa to zase dojebalo až na hádku??? To ste naozaj také deti? Nebolo by lepšie keby sa tu debatovalo bez toho aby si stále niekto niečo dokazoval. Všimol som si že technická debata z tohoto fóra pomaly odchádza. Prečo to asi je? No podľa mňa preto lebo sa každý stráni debate z ktorej by prostredníctvom svojich skromných otázok vyšiel ako debil.
možno je moja reakcia neadekvátna ale aj v takomto nevinnom vlákne zase náznak hádky, ja už naozaj neviem.
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
-
D.P.
-
Fojtan
ne, tvoje reakce je naprosto adekvatni, absolutne souhlasim.D.P. napísal:len odpoviem na starú poznámku. Tou nedokonalosťou som myslel tú veľkú silu potrebnú na otočenie volantom na mieste, mne sa to moc páči a servo na T-613 by som preto nechcel. A viem ako sa riadia moderné autá, bohožiaľ to viem a preto niesom v tomto smere s tatrou spokojný na používanie pri rýchlej jazde.
takze prosim, odted zadne konflikty k? diky, nejsem tu od toho abych se hadal.
-
Fojtan
-
Ambiciózní tajemníček
Z čeho soudíte, že zde jde o hádku? Proč si myslíte, že nejde o diskusi, když si diskusi přejete? Já za to nemůžu, že se vám nelíbí, co vám píšu. A je mi líto, že moje upozornění, že "zdůrazňováním zvuku" motoru T613 obtěžujete lidi berete jako hádku. Přece čím tišší auto, tím lepší. Kecy o krásných zvucích motoru si nechte, to je subjektivní a většinu lidí za normálních situací zvuk auta obtěžuje. Nežijeme na srazech, ale normální všední život, kdy hladina hluku v blízkosti pozemních komunikací je nepříjemná, ledaskde překračuje i ty benevolentně stanovené limity. A musí tam žít lidé, děti, zvířata. A buďte si jisti, že nikdo z nich není nadšen, jaké krásné zvuky se mu linou do bytu otevřeným oknem. Jestli tohle nechápete a považujete upozornění na hloupost vašich tužeb v kontextu běžného života mezi lidmi za hádky, pak tedy pámbu s námi.
-
D.P.
...odpoviem ti ja ak môžem.
Po romanovom príspevku som použil slovo individualizmus, takže si si určite už domyslel ako som to myslel.
AT nerozčuľuj sa veď všetci s tebou ohľadom toho hluku súhlasia, tak kde je chyba? Ako som si ja všimol tak nikto nechcel hlučnejší výfuk, ale inú farbu zvuku, to je všetko. Teraz si asi šľapol vedľa, nemyslíš?
Po romanovom príspevku som použil slovo individualizmus, takže si si určite už domyslel ako som to myslel.
AT nerozčuľuj sa veď všetci s tebou ohľadom toho hluku súhlasia, tak kde je chyba? Ako som si ja všimol tak nikto nechcel hlučnejší výfuk, ale inú farbu zvuku, to je všetko. Teraz si asi šľapol vedľa, nemyslíš?
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Takhle jako vypadá hádka?
Já tu teda vidím než diskuzi.
Ještě jsem neviděl tzv. laděný výfuk, který by byl tišší než sériový. Pokud by něco takového náhodou existovalo buď na škodovku nebo na tatru, jdu do toho. Z lidí, kteří svoji ,,individualitu" zdůrazňují bengálem jejich přibližovadla, se mně dělá špatně a rád bych se proto vydal opačným směrem.
Ještě jsem neviděl tzv. laděný výfuk, který by byl tišší než sériový. Pokud by něco takového náhodou existovalo buď na škodovku nebo na tatru, jdu do toho. Z lidí, kteří svoji ,,individualitu" zdůrazňují bengálem jejich přibližovadla, se mně dělá špatně a rád bych se proto vydal opačným směrem.
-
Fojtan
michal heky napísal:zdůrazňují bengálem jejich přibližovadla, se mně dělá špatně a rád bych se proto vydal opačným směrem.
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní