Tenkrát poprvé
-
palo 12
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tenkrát poprvé
Dnes to prislo... Konecne som bol v nej. Uz som len nepozeral , nobdivoval a len letmo sa dotykal, bol som naozaj v nej . . . A jak som si zajazdil... Prvy krat som sa viezol v 613 . . . A hned za volantom . . .
A v pondelok ju vyplatim a preveziem k sebe . . .
Ty kokso to bol zazitok...
Uz som skoro 2 hodiny bez nej a stale ledva dycham. . . Ja nechapem . . . To je nieco . . .
Asi sa do nej prestahujem . . .
A v pondelok ju vyplatim a preveziem k sebe . . .
Ty kokso to bol zazitok...
Uz som skoro 2 hodiny bez nej a stale ledva dycham. . . Ja nechapem . . . To je nieco . . .
Asi sa do nej prestahujem . . .
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Mar 2005, 22:32
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ja v posledných dňoch často presadám z A8 (3,7V8) do TATRY a moje pocity sú nasledovné:
ZVUK
Tatra - nádherný baritón dáva o sebe stále vedieť v prijateľnej miere
A8 - tí nemčúri tam asi zabudli namontovať motor, či čo, nič nepočujem, pokiaľ ho nevytočím aspoň na 5000 ot. a to je upišťaný klarinet
VNÚTORNÝ PRIESTOR
Tatra - prvé auto, v ktorom si pohodlne vystriem ľavú nohu a pritom ešte dočiahnem na volant (horšie je už dočiahnuť na koleno spolujazdkyne)
A8 - dá sa, ale napriek možnosti všemožného nastavovania volantu a sedadla neviem nájsť optimálnu polohu
VÝHĽAD
Tatra - ako z výletného autobusu, a tá predná hrana kapoty-proste krása
A8 - ako z OTčka, na kapotu dovidím, len ak si dám vankúš pod oné
RIADENIE
Tatra - bez serva trochu namáhavé, ale s dobrou odozvou, stále mám v rukách kontakt s vozovkou
A8 - ľahké, ale z vozovky neprenáša takmer žiadne impulzy, ako keby som plával v silnom člne
BRZDY
Tatra - žiadne ABS ale brzdí to
A8 - aj po tretej výmene predných kotúčov a ramien stále trasie, radšej nebrzdiť
HUDBA
Tatra - nepotrebujem žiadnu hudbu, veď mám motor
A8 - malá Reduta to BOSSE
Záver: A8 je určite dobré auto, všetko je v ňom takmer dkonalé, ale chýbajú mu emócie. To TATRA ich má vrchovate. Tak si vyber.
ZVUK
Tatra - nádherný baritón dáva o sebe stále vedieť v prijateľnej miere
A8 - tí nemčúri tam asi zabudli namontovať motor, či čo, nič nepočujem, pokiaľ ho nevytočím aspoň na 5000 ot. a to je upišťaný klarinet
VNÚTORNÝ PRIESTOR
Tatra - prvé auto, v ktorom si pohodlne vystriem ľavú nohu a pritom ešte dočiahnem na volant (horšie je už dočiahnuť na koleno spolujazdkyne)
A8 - dá sa, ale napriek možnosti všemožného nastavovania volantu a sedadla neviem nájsť optimálnu polohu
VÝHĽAD
Tatra - ako z výletného autobusu, a tá predná hrana kapoty-proste krása
A8 - ako z OTčka, na kapotu dovidím, len ak si dám vankúš pod oné
RIADENIE
Tatra - bez serva trochu namáhavé, ale s dobrou odozvou, stále mám v rukách kontakt s vozovkou
A8 - ľahké, ale z vozovky neprenáša takmer žiadne impulzy, ako keby som plával v silnom člne
BRZDY
Tatra - žiadne ABS ale brzdí to
A8 - aj po tretej výmene predných kotúčov a ramien stále trasie, radšej nebrzdiť
HUDBA
Tatra - nepotrebujem žiadnu hudbu, veď mám motor
A8 - malá Reduta to BOSSE
Záver: A8 je určite dobré auto, všetko je v ňom takmer dkonalé, ale chýbajú mu emócie. To TATRA ich má vrchovate. Tak si vyber.
-
Sedo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja mam radost z Tatry pokial neni hnila, pokial motor funguje tak ako ma. Pokial je vsetko na 99%. Potom som štastný. Ak to tak nie je, neni to ono. A to Tatra nema.
Druha vec je to, ze je uplne skill mat tu velku kapotu pred sebou, ten zvuk, ale pokial s Tatrou jazdite denne a mate nejaku poruchu, alebo potrebujete drobnu opravu kazde 2 tyzdne tak vas to pekne nasere a oserete cely pekny pocit, lebo ste nasraty.
Druha vec je to, ze je uplne skill mat tu velku kapotu pred sebou, ten zvuk, ale pokial s Tatrou jazdite denne a mate nejaku poruchu, alebo potrebujete drobnu opravu kazde 2 tyzdne tak vas to pekne nasere a oserete cely pekny pocit, lebo ste nasraty.
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Mar 2005, 22:32
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Len pre zaujímavosť náklady na servis A8 za posledné 2 roky:
- výmena prevdovky 412 tis. (platil predchádzajúci majiteľ)
- výmena predných ramien cca 24 tis.
- výmena zadných ramien cca 16 tis.
- výmena brzdových kotúčov 2x12 tis.
- výmena brzdových platničiek cca 6 tis.
- výmena zlomenej lakťovej opierky cca 21 tis.
Drobnosti pod 2 tis. Sk nerátam. Koľkožetoje dokopy TATRIČIEK???
A strata časovej hodnoty nové - ojazdené
No proste hrôza. Už nikdy NEW CAR

- výmena prevdovky 412 tis. (platil predchádzajúci majiteľ)
- výmena predných ramien cca 24 tis.
- výmena zadných ramien cca 16 tis.
- výmena brzdových kotúčov 2x12 tis.
- výmena brzdových platničiek cca 6 tis.
- výmena zlomenej lakťovej opierky cca 21 tis.
Drobnosti pod 2 tis. Sk nerátam. Koľkožetoje dokopy TATRIČIEK???
A strata časovej hodnoty nové - ojazdené
-
Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ono to už celkom nové nebolo, takže záruka žiadna, ale mal som aj zopár fungloviek, takže viem o čom hovorím. Môj názor je, že nové auto nie je žiadna výhra, pokiaľ si ho človek nechce nechať až po hrob (t.j. jazdiť málo, po dobrých cestách a len za teplého slnečného počasia). Na každodenné jazdenie po našich "supercestách" mi úplne vyhovuje slušná ojazdenka kúpená za 2/10 pôvodnej ceny. HOVG.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní