Veteráni v ulicích Plzně (Wartburg 1000)
- DavidHodan
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Jan 2006, 18:03
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Veteráni v ulicích Plzně (Wartburg 1000)
Zase něco po dlouhé době 
- Prílohy
-
- Snímek 2593 (Small).jpg (60.69 KiB) 12598 zobrazení
-
- Snímek 2596 (Small).jpg (61.78 KiB) 12598 zobrazení
-
- Snímek 2595 (Small).jpg (47.83 KiB) 12598 zobrazení
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Mar 2005, 22:32
- Kontaktovať užívateľa:
U mna v hale odpociva tiez jeden pekny kusok, ale je to W312 de Luxe, bordovy potah sedaciek a dveri, drveny obklad na dverach, dvojfarebny lak, original puklice hlinik+chrom a caka na niekoho kto by ho chcel mat v garazi a komu by mohol hovorit "moj pane"
Inak je prilaseny a zaplatena poistka. Tak nevahajte 
- Prílohy
-
- Wartburg2.gif (35.03 KiB) 12484 zobrazení
-
- Wartburg3.gif (36.35 KiB) 12484 zobrazení
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Ber to tak, ze na TATRA-akcie sa na troch TATRACH ist neda a ani na dlhy vylet sa neda sediet naraz v troch TATRACH, takze jedna pekna y mi mohla celkom stacit
Na behanie po meste a po uzkych serpentinach nasich okresiek je LANCIA BETA COUPE ako stvorena, tam by si s TATROU asi tazko drzal dych. A ked u nas napadne za pol dna 35 cm snehu (co sa stalo tuto zimu asi 15x) tak je taky RANGE ROVER (aj ked uz ma 30 rokov) veeelmi dobry 
- Prílohy
-
- LANCIA.gif
- (844.46 KiB) 321 stiahnutí
-
- RANGE ROVER.JPG (79.37 KiB) 12444 zobrazení
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Konečně někdo, komu rozumím. Já pořád nechápu, proč někdo chce mít sbírku úplně stejných aut (T613, T613, T613, T613, ...). A co máš ještě zajímavého kromě Wartburga?Roman Rezníček napísal:Ale nie, len som zistil, ze vsetky starenky, ktore mam v depozite, by som nezrenovoval ani keby som zil 200 rokov a tak som spravil tvrdu selekciu (max. 3 kusy 1.TATRA, 2.LANCIA, 3.RANGE ROVER) a pre ostatne hladam adoptivneho rodica, ktory by sa o ne postaral (cca 10 kuskov)
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Milos: aj ja som presiel v zime cele Slovensko na A8 a bol som king, ale skus prist k nam do hor okolo Banskej Stiavnice v zime a pochopis o com hovorim. Ja som to s T613 skusal na novych zimnych gumach aj s retazami vzadu a nebola to ziadna slava, skor utrpenie. Niektore miesta v meste a okoli boli skratka neprejazdne a basta. S RANGE ROVEROM to bola brnkacka. Dokonca som vyslobodil aj jedno beznadejne po brucho zahrabane ML-ko. A to nehovorim o zamrznutych hlbokych vyjazdenych kolajach, kde T613 so svojou svetlou vyskou podvozku nema ziadnu sancu.
A.T.: 6xT613, 2xRANGE ROVER, W312, Lancia Beta, Lancia Trevi Volumex, Ford Anglia, Ford Cortina, Opel Rekord Olympia, Opel Rekord Coupe, JAWA 175 Perak.
A.T.: 6xT613, 2xRANGE ROVER, W312, Lancia Beta, Lancia Trevi Volumex, Ford Anglia, Ford Cortina, Opel Rekord Olympia, Opel Rekord Coupe, JAWA 175 Perak.
-
Ambiciózní tajemníček
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Roman: Já Ti věřím a Range Rover je pro mě nejlepší čtyřkolka,která bya pro osobní dopravu kdy vyrobena a pokud jseš nucen jezdit v extrémních podmínkách,Range parádně využiješ a ještě si užiješ. Ale se 613 jsem letošní zimu neměl sebemenší problém.Používal jsem jí denně a to včetně ježdění na hory a v kalamitách a ani jednou jsem nikde nezapadl.Řetězy nevlastním.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných