Tomáš Vás tu zbytečně plašil šířením poplašné zprávy že se kradou T613. Nekradou, ale odstraňují se vraky z měst, aby bylo prostředí krásnější a rezavé pomuchlané vraky nehyzdily okolí. Tuto předmětnou T613 jsem viděl na vlastní oči, nazývat takový verk autem bylo od počátku tohoto vlákna velmi optimistické
Dalsi Ukradena Tatra!!!!!
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Tak abychom také udrželi fórum v aktuálním stavu, po dnešním dopoledni plném zajímavých informací se vrátím k tomuto vláknu:
Tomáš Vás tu zbytečně plašil šířením poplašné zprávy že se kradou T613. Nekradou, ale odstraňují se vraky z měst, aby bylo prostředí krásnější a rezavé pomuchlané vraky nehyzdily okolí. Tuto předmětnou T613 jsem viděl na vlastní oči, nazývat takový verk autem bylo od počátku tohoto vlákna velmi optimistické
. Co se týká té údajné "krádeže", k žádné nedošlo, vezmu-li to zkrátka, dotyčnou T613 opatřili již v květnu 2006 oznámením pro majitele o "nutnosti odtranit vrak z území města". Majitel vozidla (mimochodem, majitelem vozidla NENÍ Tomáš!) nijak nereflektoval. V listopadu 2006 nabylo právní moci rozhodnutí magistrátu o odstranění vraku a odstranění bylo následně fyzicky provedeno, právě inkriminovaného 8.prosince 2006, na sběrné parkoviště autovraků, hromaděných z celé matičky Prahy. Takže toliko, aby jsme tu měli taky nějaký happy-end. Tedy skoro ho máme, skutečný konec bude až poté, co majitel vozidla uhradí úřadům mimo jiné náklady na odstranění vozidla.....
-
michal olejko
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
a já sem si říkal, kdo by takový vergle kradl, znám pár lidí co maj doma tuny tater jeden vrak větší než druhý a mylí si jak v tom maj dobré investice a jak sou to zachovalí veterání, ale pohledem normálního člověka to žádní veteráni nejsou jen vraky obyč. aut... tak pak není divu že je sváží na odtažné parkoviště.
čistota a estetika města půl zdraví
čistota a estetika města půl zdraví
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
fitness001o
Nestacim se divit jake mate reakce a pritom vubec nic nevite o skutecnosti.jsem s pripadem velmi dobre obeznamen a muzu konstatovat ze byl v nekolika pripadech porusen zakon.dotycneho znam jiz nekolik let.muzu vas upozornit ze se dozvite jeste velmi zajimave skutecnosti.studoval jsem prava a zivim se tim,takze vim o cem mluvim a tudiz nejsem zadny kecalek.Jan
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Já myslím,že je zcela jasné proč byla odtažena.na prvním snímku je zřetelně vidět výzva k odstranění vraku.fitness001o napísal:Nestacim se divit jake mate reakce a pritom vubec nic nevite o skutecnosti.jsem s pripadem velmi dobre obeznamen a muzu konstatovat ze byl v nekolika pripadech porusen zakon.dotycneho znam jiz nekolik let.muzu vas upozornit ze se dozvite jeste velmi zajimave skutecnosti.studoval jsem prava a zivim se tim,takze vim o cem mluvim a tudiz nejsem zadny kecalek.Jan
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
O tu chromku v žádném případě nejde, jde o bílou 613-3 vrakoidního stavu, s nabořeným pravým bokem (nejvíce předním blatníkem, je zašrotován směrem dovnitř do podběhu v célé části navazující na přední dveře), všeobecně zkorodovanou,s LPG, vykuchanými oběma bufíky, motorem zvenku pokrytým jeho původně uvnitř umístěnou olejovou náplní, výfukovým traktem stavu X krát přeplátovaného totálně shnilého tlumiče, výstup spalin probíhá nahodilými otvory po celé délce dna zbytků tlumiče. Toliko prvotní přímé pozorování.....
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
A nedosiahol si náhodou na tom práve titul mgr?, potom by tie tvoje úchvatné výplody začali dávať zmyselfitness001o napísal:Nestacim se divit jake mate reakce a pritom vubec nic nevite o skutecnosti.jsem s pripadem velmi dobre obeznamen a muzu konstatovat ze byl v nekolika pripadech porusen zakon.dotycneho znam jiz nekolik let.muzu vas upozornit ze se dozvite jeste velmi zajimave skutecnosti.studoval jsem prava a zivim se tim,takze vim o cem mluvim a tudiz nejsem zadny kecalek.Jan
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
Ambiciózní tajemníček
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných