MP7 na mokrej ceste rulez

Každý ma nejaký ten príbeh so svojou Tatrou a záleží len na ňom, či sa o neho podelí...
Užívateľov profilový obrázok
Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 17 Sep 2004, 10:45

to mi jaksi nedošlo.
Chjó, kašlem na to

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 17 Sep 2004, 10:46

Ja by som na Tatrovku najradšej čapol takéto. Ale nie sú také pekné ako chrómované kola Tatra, aj tak

Obrázok

tomas
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 17 Sep 2004, 11:09

No ja tie OZ koli hmotnosti. 15" = tusim 4,9kg a 17" = tusim 6.9 kg. Ale sak to je jedno, hlavne aby T jazdila a trpela co najmenej chorobamy :wink:

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 17 Sep 2004, 11:10

Tak tak, treba sa veľa voziť na Tatrovkách, kým sa ešte dá.
Ja to beriem tak, že ešte rok-dva na nej budem aktívne jazdiť no a potom už ju stále viac budem dávať do garáže, nech ju zbytočne neopotrebujem

ondrej
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 17 Sep 2004, 11:57

MM - čo hovoríš na toto :) ?
Prílohy
t613-4.JPG
t613-4.JPG (164.75 KiB) 9676 zobrazení

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 17 Sep 2004, 12:23

Ondrej, no to zalezi uz iba na vkuse.
Mne osobne sa tieto disky moc nepacia. Mozno keby mali vacsi priemer. A tiez mi na T613 moc nesedi, ked maju disky velke falce. Ked uz elektrony, tak nejake s nie moc velkymi falcami a tak 16".
Ale najpodstatnejsie je aby mali mensiu hmotnost a lepsie sa chladili brzdy.

No ale kazdemu sa paci nieco ine :wink:

mato
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 26 Máj 2004, 21:41
Tatry, ktoré vlastním: T613-3
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mato » 17 Sep 2004, 12:28

Z tych OZ kol by som si vybral Hydra alebo Opera.

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 17 Sep 2004, 12:31

Mato, mne sa aj Opery pacia, ale tie Superleggery maju najnizsiu hmotnost a su kovane :wink:

Dufam, ze ma Stevo zasa nezrusi, ale teoreticky, komfortnejsie perovanie nizsia spotreba a tak :)

D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

liťáky

Príspevok od užívateľa D.A. » 17 Sep 2004, 12:46

Názor: Na T613 by měla přijít doplňková kola především odpovídající rokem výroby.
Podklady: Luciánovo vyjádření k původnosti - dobové doplňky jsou možné, ale citlivě.
Vlastní zkušenost: II. polovina 80. let skýtá přepestrý výběr, jak co do designu, tak i rozměrů.

Závěr: Na plasťáka není problém sehnat ledacos, rozhodně bych ale upřednostnil "hranatější" provedení oproti příliš kulatým loukotím a supermoderním bionickým tvarům. Ke chromce se už hodí jedině hodně plné prehistorické vzory, ta "Superleggera" to asi nebude :-/

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 17 Sep 2004, 12:54

D.A. ved nik nevravi, ze dam na chromku superleggery ...
Na T613-4 nemam dovod preco ich nedat. Tento design bol aj v roku 95, mozno trosicku iny, ale bol :)
Je to len vec vkusu. Nech si da kazdy co chce. Ale na chromku by som vyberal urcite opatrne :wink:

Stevo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Stevo » 17 Sep 2004, 12:57

Tomas: Nemam v zaujme nikoho rusit, kazdy si na auto capne co uzna za vhodne a pekne.
Tym, ze su tie OZ-y lahke neziskas vobec nic na skoro dvojtonovom korabe a uz voooobec nie nizsiu spotrebu. Krom toho nie vsetky Superleggery su kovane, len superleggera forged. A tie aj stoja nejaky ten gros naviac. Taktiez lepsie chladenie brzd sa da dosiahnut roznymi sposobmi, nemusim kvoli tomu kupovat disky za 40 tisic.

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 17 Sep 2004, 12:58

A co tento - http://www.premiumhp.sk/disky/autec.html stredny rad druhy z lava

603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa 603 » 17 Sep 2004, 13:07

ono napriklad ja ked nieco chcem... zvycajne sa nikoho nepytam a kupim si to je mi jedno ci sa niekomu pacia elektrony na mojej chromke, alebo nie, ci niekto rozprava o spotrebe, alebo nie, alebo oo estetike... mozem povedat ze ma to vplyv i na spotrebu.. ti co jazdia po bratislave si to mozno nemaju moznost vsimnut, ale taki co jazdia ako ja ze jednym tahom 500 km tak ja si to urcite vsimnem... a urcite tie moje nestali 40.000,-

Stevo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Stevo » 17 Sep 2004, 13:11

:?:

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 17 Sep 2004, 13:13

Stevo mozno som sa zle vyjadril. Myslel som to ciso teoreticky.
Sice niesom ziadny odbornik, ale komfort perovania by mohol byt vacsi, nakolko tieto tazke hebeda su hrozne. Predsa aj komfort zavisi od neodpruzenych hmotnosti, aj ked skor asi zavisi od konstrukcie naprav a pouzitych pruzin a tlmicov.
No a chladenie brzd som mal namysli oproti original plechacom :wink:

ondrej
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 17 Sep 2004, 13:36

Tomáš:
ja som ten obr. nezverejnil preto, aby som tu ukazoval najkrajšie disky na T613, ale aby som urobil radosť MM - obrázok bol určený pre neho. Inak súhlasím, že zvlášť Al disky sú veľmi poplatné vkusu majiteľa. Súhlasím aj s názorom D_A, že by mali podľa možnosti dobovo aj tvarovo korešpondovať s daným vozidlom. Napr. podľa môjho názoru zliatinové disky rozhodne nepatria na chrómku, ani na Speciála, ale až na plastové Tatry, najlepšie až na štvorku.
No a tieto disky som pre Tatru nevymyslel ja, ale je to prvovýbava priamo od výrobcu a pochádzajú z môjho MiLonga. Mne však tvarovo na T613 sedia viacej, ako hociktoré iné elektróny, ktoré som na T613 videl - práve pre svoju hranatosť a dobu vzniku. Výnimku tvoria aj disky Speedline, ktoré sa zas náramne hodia na M´95 - má ich napr. aj Etienne.

tomas
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tomas » 17 Sep 2004, 13:46

Ondrej, beriem spat. Viem ze to bol obrazok pre MM. Ale nevydrzal som a napisal som. Sorry.
Ono kazdy nech si da co sa mu paci. Je to len a len jeho vec :wink:

603

Príspevok od užívateľa 603 » 17 Sep 2004, 13:51

to ondrej: jasne ze tvoje niesu najkrajsie... moje su najkrajsie...

Sedo
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 02 Júl 2004, 16:11

Príspevok od užívateľa Sedo » 17 Sep 2004, 14:30

Kto ma tatrovacke citenie a kto chce udrzovat Tatru v originalnom stave, tak potom je to tak, ako bolo napisane uz niekde inde. Trojka nema mat co stvorkove narazniky a pod.
Ale ako napisal 603, tak nech by si tam dal hocico, co sa JEMU paci, tak vy aj ked sa na hlavu postavite nic s tym nezmozete, lebo jemu sa to paci a tym to pre jeho osobu skoncilo.

Mojžo
Pravidelný diskutujúci
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mojžo » 17 Sep 2004, 14:48

:o :o :o :o :o

Tak práve mi nefalšovane spadla sánka. A to sa mi už dlho nestalo...

No Ondrej... ani slovami to asi ani nevyjadrím. Jednoducho, nadpozemské

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných