Jestli jsem spravne pochopil uvodni dotaz/navrh, melo by jit o video, ktere bude vyplnovat cas nacitani hlavni stranky?
Predne, diky za namet

. Obavam se vsak, ze tento napad neni az tak skvely, jak by se na prvni pohled mohlo zdat. Osobne jsem proti jakemukoli intru:
1. Z ciste technickeho hlediska si neumim predstavit video/zvuk, ktery by mel vyplnit cas nacitani stranky - uz jen proto, ze doba nacitani je prevazne dana prenosovou kapacitou prave toho kanalu, kudy se snazite nacist tu stranku. V soucasne dobe ma hlavni stranka TP odhadem 50-100KB, coz je samo o sobe na muj vkus az prilis. A jeste aby se krmila jeste nejakym uvitacim videem?
Nemluve o spotrebovanem vykonu pocitace... nevim jak ostatni, ale ja mam pro svuj pocitac smysluplnejsi vyuziti jeho vykonu, nez aby renderoval videa (nebo reklamy).
2. Kdyz se na to podivam z hlediska dnes beznych internetovych pripojeni a vykonu pocitacu, natazeni 100KB zabere tak 1-2s v beznem prohlizeci. Za tu dobu by uzivatel asi ani nezaregistroval, ze se mu nekde kresli nejaky otackomer. Takove reseni ma smysl treba pri uploadovani videa na server youtube, kde to treba trva desitky minut. Tam je potreba zajistit uzivateli zpetnou vazbu, aby vedel, ze se stale neco deje a ze to nechciplo.
3. Z hlediska designu je intro pomerne neprijemny (zlo)zvyk. Neprinasi zadnou informaci a jen zdrzuje. Vetsina uzivatelu (nejvyse po prvnim shlednuti intra) rychle hleda, kde se intro da preskocit, ti chytrejsi si rovnou udelaji bookmark hlavni stranky, misto aby se priste zdrzovali preskakovanim intra. A to se bavime pouze o beznych uzivatelich (funkcni aspon 1 oko, ucho, ruka atd.) a beznych platformach (FireFox, IE, Opera atd.). ... tak mne napada - jeste ze nejsou bezna vystupni zarizeni generujici pachy

Umite si predstavit, jaky problem treba s flashovym

intrem maji nevidomi (zvlast pokud designer stranky je prase a nikde neda textovy odkaz preskocit intro)?
4. Vnucovany zvuk na webovych strankach take neni dobrym designovym prvkem, jak se jiz shodli prispevatele predemnou. Samozrejme o sobe da vedet v tu nejnevhodnejsi chvili (jiste mate dostatek predstavivosti

)