Zimní gumy
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To byla jen ironie ode mne s tím sněhem.Já osobně věřím v tuhou zimu.ladis napísal:Tak vida, Miloš měl pravdu. Je to pryč a já blbec jsem kvůli pár dnům přezouval. Teď už znovu určitě nenasněží a po neprohrnutých okreskách jezdí jenom blbecAle stejně jsme saláti, Italové jezdí přes Brennerský průsmyk zásadně na letních (jezdí = čekají až ten sníh někdo sundá).
Co se týká Brenneru,jsem již několikrát zažil,že ve stejný čas bylo daleko více sněhu na Božím Daru. V lednu 2002 dokonce Brenner úplně bez sněhu a na Božáku 1,5 m ...
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Máj 2007, 10:56
- Kontaktovať užívateľa:
Jestli mě paměť neklame - bylo mě tenkrát asi osm let - benzin pro soukromníky byl na příděl - "na body" do r. 53. Státní benzin byl červený, pro soukromníky zelený. Nebo možná naopak? Na silnicích byly občas několikakilometrové fronty, protože SNB pipetovala benál z každé nádrže a když barva mému vypečenému strýci (dneska by za to byl rovnou odbojářem asi) jednou neseděla....
... následovaly veeeelké oplétačky! Ale gulag za to nedostal, až tak hrozný to tenkrát fakt nebylo. 
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Zimní gumy
Tak se zdá, že otázku zda přezout na zimní, mám díky vynálezu značky "Zimní výbava" od středy vyřešenou. Akorát nevím co s autobusem. Neví Havrla? 
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
A co je hen to oné "zimní výbava"?ladis napísal:Tak se zdá, že otázku zda přezout na zimní, mám díky vynálezu značky "Zimní výbava" od středy vyřešenou. Akorát nevím co s autobusem. Neví Havrla?
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
Myslím, že to raději nechceš vědět, ale když jinak nedáš...
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
Na autobus samozřejmě >=6mm na poháněnou nápravu
.
Zizo, dokud ti to nevztyčí na cestu kolem sovětské pilotky, nemusíš se znepokojovat.
Zizo, dokud ti to nevztyčí na cestu kolem sovětské pilotky, nemusíš se znepokojovat.
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Ano, právě to jsem před spaním číst nemusel...ladis napísal:Myslím, že to raději nechceš vědět, ale když jinak nedáš...
Hmm... když ale právě kolem ní mi vede nejkratší cesta k točenému Prazdroji a ONI jsou podle všeho schopní všehoD.A. napísal: Zizo, dokud ti to nevztyčí na cestu kolem sovětské pilotky, nemusíš se znepokojovat.
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
Mám na svých letních gumách napsáno M+S. Až doteď mi přišlo správné na zimu přezouvat, ale natruc to letos neudělám. Ať mají, co chtěli...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní