Prehlednost fora zlepsit
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Luboši,víš jak to dopadá na veterán.cz...Samé kavky,skoro už mám strach někam zavolat,aby mě někdo neposlal dopr.
Pokud jsi to nepochopil,byl to jen Pollakův chabý pokus o to zřídit tady inzerci přehlednější pro veřejnost s očekáváním,že snad v tý stodole nějaký strýcu hlúpý tu osmu objeví a vnuk feťák to hodí na správné místo.Možná slyším jen trávu růst,ale mám, bohužel pro někoho, silně vyvinutou intuici.
Jinak znám chlapíka(majitel 2x77,5x87,3x603-1 a kdovíčeho ještě)denně je na netu a vůbec nemá o portále ani potuchy!!!Inzerci tady budou hledat vždy jen nadšenci,kteří tady už jsou a překupníci a šmelináři ať si zůstanou jinde.Na TKB je inzerce velmi pěkně udělána a přispívá tam někdo?
Pokud jsi to nepochopil,byl to jen Pollakův chabý pokus o to zřídit tady inzerci přehlednější pro veřejnost s očekáváním,že snad v tý stodole nějaký strýcu hlúpý tu osmu objeví a vnuk feťák to hodí na správné místo.Možná slyším jen trávu růst,ale mám, bohužel pro někoho, silně vyvinutou intuici.
Jinak znám chlapíka(majitel 2x77,5x87,3x603-1 a kdovíčeho ještě)denně je na netu a vůbec nemá o portále ani potuchy!!!Inzerci tady budou hledat vždy jen nadšenci,kteří tady už jsou a překupníci a šmelináři ať si zůstanou jinde.Na TKB je inzerce velmi pěkně udělána a přispívá tam někdo?
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Ono na takovýchto úzce vymezených stránkách či portálech se ta inzerce asi bude vždy odehrávat spíše mezi pravidelnými registrovanými návštěvníky a jen občas sem něco vrazí nějaký náhodný "kolemjdoucí". Takže spíše menší rozsah. T87 tu myslím nikdo z nás nemá nebo aspoň nahlas neuvažuje o jejím prodeji, tak bych ji tu ani do budoucna nečekal.
Ale taky se mi moc nelíbilo, jak to bylo dříve strukturované. Vlastně proč sem nedat místo inzece/inzerce ve fóru/prodám tatru/koupím tatru a já nevím, co je tu ještě dále, je dvě sekce - Poptávka a Nabídka? To by mohlo chodit, ne?
Ale taky se mi moc nelíbilo, jak to bylo dříve strukturované. Vlastně proč sem nedat místo inzece/inzerce ve fóru/prodám tatru/koupím tatru a já nevím, co je tu ještě dále, je dvě sekce - Poptávka a Nabídka? To by mohlo chodit, ne?
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Asi jak napsal Luboš bych to viděl i já.Jinak rubriku sháním bych rozhodně nerušil,neboť mnoho účastníků si chce o dané součástce podebatovat.Takhle si někdo inzerát přečte a tím to končí.Možná to zavést dvojmo,i do inzrátů a zároveň do sháním.V inzerci bude pouze strohá formulace a ve sháním se může rozvinout debata.
Rozhodně bych doporučoval přesně vymezit fóra veteránů a 613, 603(Spolu).
Rozhodně bych doporučoval přesně vymezit fóra veteránů a 613, 603(Spolu).
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
No ať se k tomu vyjádří i ostatní! Já bych všechny tyhle výše zmíněné rubriky shrnul jen pod dvě - Sháním a Prodávám. Zase takový objem inzerce se tu neobjevuje, tak by to mohlo stačit.
Co s tím dělením diskuze na Veterány a Novější (dnes 70.-90. léta)? Když do té druhé skupiny zahrneme i T603, najde se tu tolik příspěvků o starších tatrách, aby mělo smysl to vůbec ještě rozlišovat?
Co s tím dělením diskuze na Veterány a Novější (dnes 70.-90. léta)? Když do té druhé skupiny zahrneme i T603, najde se tu tolik příspěvků o starších tatrách, aby mělo smysl to vůbec ještě rozlišovat?
- Jirka Pollak
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Dec 2005, 12:40
- Kontaktovať užívateľa:
rubriky
po zralem uvazeni se priklanim k Lubosove navrhu - teziste fora jsou spis novejsi auta, rubriku nerozdelavat.
- i nazev "shanim" a "prodavam" je myslim pro vsechny kolegy naprosto srozumitelny ...
- i nazev "shanim" a "prodavam" je myslim pro vsechny kolegy naprosto srozumitelny ...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný