V tatre sa predsa nedaju sklopit zadne sedadla (bez upravy karbobruskou

vzhladom k vahe toho dreva, to si musel uz suchat po zemi zasterky, ci nie?radek napísal:Rozumně velký stromeček, zacucnutý do síťovky se do T613 běžně vejde, do T603 tuplem. Vlastně vždycky se mi za ta dlouhá léta do T613 i do T603 vešlo všechno, co jsem kdy potřeboval, třeba tohle..........
ked chodis po stromceky priamo do lesa, to je asi vazne lepsie zobrat 805-ku. V lese asi nebude stat niekto, kto ti stromcek zabali do tej bielej sietoviny na lahsi prevozJerry napísal:Poslední dobou vozim stromečky v 805, protože s 613 bych do lesa maximálně tak zajel.
skoda penazi a skoda benzinu. Ano, ale predsa nekupujeme auto kvoli odneseniu vianocneho stromcekaJan Papírník napísal: škoda auta - na stromek bych si koupil raději škodovku 120, které škoda není (jen škoda peněz)
Kdysi jsem jel pro větší televizi a prodavač říká " máte dodávku, nebo většího kombíka ?" Já říkám , na co ? a on " to se Vám do auta nevleze... Otevřel jsem Longa , posunul malinko přední sedadlo dopředu, dali jsme tam telku, prodavač říká " ty vole, tam je místaradek napísal:Rozumně velký stromeček, zacucnutý do síťovky se do T613 běžně vejde, do T603 tuplem. Vlastně vždycky se mi za ta dlouhá léta do T613 i do T603 vešlo všechno, co jsem kdy potřeboval, třeba tohle..........
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný