miloš napísal:Stejne asi jako klima v 603 pro Fidela Kastrola.....

miloš napísal:Stejne asi jako klima v 603 pro Fidela Kastrola.....
Jasný Džeku, jsi kofr.jack napísal:Jasný, že byla...
Ale vidím, že lidé, kteří o tom nemají žádný ahnung, mají přehled jak družstevní lány..
No jasnéFrantišek Huťásek napísal:Nazdar Romane, vůbec netuším o čem mluvíš, tento portál jsem poprvé navštívil před týdnem, a před tím jsem ani neměl internet!!! Ale jsem fakt rád že jsem našel tak prďácký web a že sem můžu i psát, vypadá to tu na prima partu správných a mladých lidí co mají společný zájem - TATRU. Velice rád budu radit a předávat mé dlouholeté zkušenosti! Měj se tatrově!Franta
Veríme!!!František Huťásek napísal:Nazdar Romane, vůbec netuším o čem mluvíš, tento portál jsem poprvé navštívil před týdnem, a před tím jsem ani neměl internet!!! Ale jsem fakt rád že jsem našel tak prďácký web a že sem můžu i psát, vypadá to tu na prima partu správných a mladých lidí co mají společný zájem - TATRU. Velice rád budu radit a předávat mé dlouholeté zkušenosti! Měj se tatrově!Franta
Myslíš po nociach? ked zavrieš krám?František Huťásek napísal:Na hrad zrovna nemusím, ale šéfa Vám klidně dělat mohu. Franta
OK, tak poumývaj "nádobí" a nastúpFrantišek Huťásek napísal:Klidně i po nocích,až zavřu krám. Franta
nezabudni zamknúťFrantišek Huťásek napísal:Zrovna stojím u dřezu a umývám poslední talíř. Tak hned potom,ano? Franta.
V čem spočívá výhoda členů PLUS??miloš napísal:Jen pro cleny PLUS.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný