Miloš: nechápeš, že i šedesátníkovi se můžou líbit ženský? Nooo.... jsi ještě malej.

Ale samozrejme, ze to chapu.Libit mlade holky se ti samozrejme muzou, ale to je asi tak vse.
No, já bych zas každého šedesátníka nepodceňoval. Ono kolikrát nezaleží tak na věku (ikdyž vliv stáří je nezpochybnitelný), ale na kvalitách protiobjektu. Bohužel s narůstajícím věkem nám starnou i partnerky, ale když se někomu ve zralejším věku poštěstí upgrade partnera (lze i zajistit jinak), to se pak kolikrát dostaví takové výkony, až se sám diví.miloš napísal:ziza napísal: Miloš: nechápeš, že i šedesátníkovi se můžou líbit ženský? Nooo.... jsi ještě malej.Jsem optimista a tak věřím, že až dorosteš, tak možná (snad) pochopíš.
quote]
Ale samozrejme, ze to chapu.Libit mlade holky se ti samozrejme muzou, ale to je asi tak vse.
Ziza - vážim si od teba toľkú obeť kvôli mne prinesenú!! škoda, že nesúhlasila - pevne verím, že je VÝRAZNE krajšia (vážim si tvoj vkus, mal som možnosť ho ohodnotiť) ako fajčiaca M.L., ktorú som nikdy - napriek samým pochvalným ódam, s ktorými som sa stretával - nepovažoval za peknú. Skús manželku prípadne ešte raz osloviť (môžeš spomenúť aj moje meno, nech v tom nie si sám) a pre istotu predtým prípadne nenápadne prichystaj do pohotovostnej polohy nejaký ľahší kastról, prípadne niečo plastové, aby to bolo po ruke namiesto menej vhodných ťažších predmetov..ziza napísal:Ondrej: toužil jsem splnit Tvé přání, ale když jsem manželce navrhnul, aby se sem nechala vyfotit místo Mary Loo, taktak jsem uhnul před letícím kastrolem. Takže místo M. Loo. - no... sám vidíš, zase je to M.L. Snad se vlci nažrali a kozy mě zůstaly doma...
Škoda slov, naštěstí jde takové tvrzení vyvrátit obrazem.miloš napísal:Ale samozrejme, ze to chapu.Libit mlade holky se ti samozrejme muzou, ale to je asi tak vse.
Tak pokud je senát určen pouze pravidelným přispěvatelům, máš samozřejmě pravdu. Nakonec i já jsem stihnul zareagovat do 24 hodin.miloš napísal:Proc je 24 hodin malo? pro staleho prispevatele a fanouska webu je to vic nez dost!
už dlhé roky čítam bez "brejlí", používam ich hlavne do diaľky, takže prípadné "zamlženie" pri čítaní nemôže byť na závadu..D.A. napísal:Ondreji, kde vidíš, že toto fórum kritizuji za to, že jej spravuje jednotlivec? Asi se ti mlží brejle...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný