SENAT - Zobrazovani IP ze ktere byl poslan clanek.
Pravidlá fóra
1) Senat tvoria vsetci registrovani clenovia Tatraportalu (nakolko nieje inak mozne zarucit ze by niekto hlasoval duplicitne z rozlicnych IP adries a podobne)
2) Navrhy do senatu moze zadavat ktokolvek
3) Hlasovanie prebieha (nakolko je pri mnohych "deliktoch" nutne rychle rozhodnutie) vzdy 24 hodin od zalozenia temy v senate. (nezabudnite nastavit hlasovanie!)
4) Postih "delikventa" je podla pravidiel:
a) ban - 7 dni
b) ban - 14 dni
c) ban - mesiac
d) ban - rok
e) ban - permanentne
5) Predsedom senatu je etienne.
6) Predseda senatu ma pravo zrusit hlasovanie, ktore povazuje za neslusne, urazajuce alebo hrube. (hlasovania typu "je x idiot" atd.) Takisto moze zrusit hlasovanie, ktore nesplna podmienky bodu 7.
7) Kazde hlasovanie musi obsahovat:
a) Presny dovod hlasovania (ak ide o konkretny prispevok/vky, aj link)
b) Odpovede vyhradne ano a nie
c) Konkretny navrh trestu z bodu 4)
d) Nazov "SENAT - Hlasovacia otazka"
Hlasovanie je platne, pokial ma jedna z volieb viac, ako 10% rozdiel oproti druhej
8 ) V pripade, ze chce autor hlasovania ostat anonymny, posle SS etienneovi, ktory hlasovanie vytvori bez uvedenia jeho autora a ponecha tuto informaciu v tajnosti.
1) Senat tvoria vsetci registrovani clenovia Tatraportalu (nakolko nieje inak mozne zarucit ze by niekto hlasoval duplicitne z rozlicnych IP adries a podobne)
2) Navrhy do senatu moze zadavat ktokolvek
3) Hlasovanie prebieha (nakolko je pri mnohych "deliktoch" nutne rychle rozhodnutie) vzdy 24 hodin od zalozenia temy v senate. (nezabudnite nastavit hlasovanie!)
4) Postih "delikventa" je podla pravidiel:
a) ban - 7 dni
b) ban - 14 dni
c) ban - mesiac
d) ban - rok
e) ban - permanentne
5) Predsedom senatu je etienne.
6) Predseda senatu ma pravo zrusit hlasovanie, ktore povazuje za neslusne, urazajuce alebo hrube. (hlasovania typu "je x idiot" atd.) Takisto moze zrusit hlasovanie, ktore nesplna podmienky bodu 7.
7) Kazde hlasovanie musi obsahovat:
a) Presny dovod hlasovania (ak ide o konkretny prispevok/vky, aj link)
b) Odpovede vyhradne ano a nie
c) Konkretny navrh trestu z bodu 4)
d) Nazov "SENAT - Hlasovacia otazka"
Hlasovanie je platne, pokial ma jedna z volieb viac, ako 10% rozdiel oproti druhej
8 ) V pripade, ze chce autor hlasovania ostat anonymny, posle SS etienneovi, ktory hlasovanie vytvori bez uvedenia jeho autora a ponecha tuto informaciu v tajnosti.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: SENAT - Zobrazovani IP ze ktere byl poslan clanek.
Mno, vycházel jsem z tohoto:
Predmet príspevku: Re: SENAT - Zobrazovani IP ze ktere byl poslan clanek.Odoslané: Ut, 18 Nov 2008 22:05
Správca diskusného systému
Založený: Po, 09 Feb 2004 17:51
Tatry, ktoré vlastním:
Tatra 613 r.v. 75
Tatra 613-Special r.v.89 Hlasovanie vysliseno, od tejto chvile sa pri kazdom uzivatelovi zobrazuje IP adresa, je klikatelna a traceovatelna. Pri adminovi sa IP adresa nezobrazuje - bezpecnostne dovody (nech si kazdy hovori co chce, viem o com hovorim).Myslim ze par zaujimavych skutocnosti vyjde najavo
Btw. forums a tiez updatovalo na novsiu verziu, ak by ste nasli nejaku chybu prosim o info.
... a na začátek už se nevracel.
Predmet príspevku: Re: SENAT - Zobrazovani IP ze ktere byl poslan clanek.Odoslané: Ut, 18 Nov 2008 22:05
Správca diskusného systému
Založený: Po, 09 Feb 2004 17:51
Tatry, ktoré vlastním:
Tatra 613 r.v. 75
Tatra 613-Special r.v.89 Hlasovanie vysliseno, od tejto chvile sa pri kazdom uzivatelovi zobrazuje IP adresa, je klikatelna a traceovatelna. Pri adminovi sa IP adresa nezobrazuje - bezpecnostne dovody (nech si kazdy hovori co chce, viem o com hovorim).Myslim ze par zaujimavych skutocnosti vyjde najavo
Btw. forums a tiez updatovalo na novsiu verziu, ak by ste nasli nejaku chybu prosim o info.
... a na začátek už se nevracel.
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Máj 2007, 10:56
- Kontaktovať užívateľa:
Michal B. napísal:Také jsem přesvědčen, že Akademik613 – Kolinský – vasa26 (vasa26 xxx)......... j
PS: Pane Kolínský, vyřiďte prosím vasovi26, aby se uklidnil. Kopáním kolem sebe jako hysterická ženská si svou pozici zde na fóru jistě nevylepší. Jediného, čeho může dokázat, je ještě větší zhoršení jeho vlastní nálady. Výhružky nás jen pobaví. Děkuji.
Michale B., tak teď nevím, jestli to postskriptum patří mně, nebo jestli se akademik taky jmenuje jako já? Pár Kolínských-pražáků osobně znám (Praha totiž je moje rodná víska), ale alias vasa26 žádný z nich nepoužívá. Natož aby se zajímali o tatroffky. Jeden exot prý v rodině stačí...

Ladisu, s anonymitou byl konec už v momentě, když Hitler totalitně zavedl v Böhmen u. Mähren die Kennkarte. Dnes za svoji IP adresu každý ještě ochotně platí. Ach ta demokracie...

-
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 11 Dec 2006, 13:21
- Kontaktovať užívateľa:
Zizo, žádost o vyřízení vzkazu vasovi26 pochopitelně patřila osobě, která mi pod jménem Kolínský napsala soukromou zprávu.
- ziza
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 12 Máj 2007, 10:56
- Kontaktovať užívateľa:
Aha, díky za echo. Tož tedy oběma těm osobám přeji brzké uzdravení.
Stryci, prosím, všimněte si: jak jsem slíbil tak dnes píši opravdu z Brna.

Stryci, prosím, všimněte si: jak jsem slíbil tak dnes píši opravdu z Brna.

-
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Jún 2006, 08:26
- Tatry, ktoré vlastním: Šestsettrojky
- Kontaktovať užívateľa:
Je toto možné..?? Když udělám klik na IP adresu, tak mi to vyhodí místo odkud údajně píšu..
Z mé strany trochu opožděné zjištění, ale lepší to už asi nebude...Zajímavé je, že podle mapky bych měl být někde u Těrlické přehrady. A to je čudné, pač jsem v Karviné, co bych taky dělal v takové kose u přehrady, že.. 

- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nemlž, my všechno víme.
-
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Jack: Udanie presnej polohy IP adresy cisto z trace-u ktory tu pouzivame nieje mozne. Niekde tam kde Ti ukazuje mapka je s najvacsou pravdepodobnostou minimalne router Tvojeho providera.
- Eda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Máj 2004, 00:41
- Tatry, ktoré vlastním: T613 Elektronic ´93
- Kontaktovať užívateľa:
Po adminovi jde SiS nebo čo? Proč to tajmnuo liptovskuo hmlistuo?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný