613-3 bezpečnostné pásy zadné
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Mar 2005, 22:32
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
613-3 bezpečnostné pásy zadné
Zháňam bezpečnostné pásy zadné na 613-3. Z tej mojej ich niekto vymontoval a ja som si naivne myslel, že tam pasnú hocijaké, tak som nejaké zohnal a keď som dal dole zadné plató z hrôzou som zistil, že musia byť montované horizontálne a nie vertikálne, resp. mierne šikmo ako je to u 99,9% ostatných automobilov. Nuž TATRA je TATRA. Tak ak niekto také má, rád odkúpim, resp. vymením za niečo užitočné na TATRU.
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Romane, mám v 613-3 i zadní navíječe namontovány zcela kolmo vůči vodorovině proložené plochou pod zadním sklem. Z toho plechu jsou vyvařeny takové dvě mohutné ocelové konzolky a na nich jsou ty navíječe. Celek pak kryje ten "domeček" se štěrbinou, vytvořený v plastovém platu pod zadním oknem. Fakt Ti tam nejdou osadit v kolmém směru, stejně jako u předních sedadel? Nebo jsi sehnal Favoriťácké, které právě mají tu kuličkovou pojistku postavenu pro šikmou montáž? Prý jde přestavovat....
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Cau Radku, priznam sa ze som celkom nepochopil Tvoje dve odpovede. Takze skusim objasnit este raz. Na vsetkych autach ktore som mal moznost prezriet su zadne pasy uchytavane kotviacim plechom na ktorom je instalovany samotny navijac vo vertikalnom smere (smerom k zemskemu jadru) s miernym sklonenim v smere jazdy. V tejto polohe funguju normalne, akonahle tento smer zmenis, poistka zabrani ich vytahovaniu, takze su nepouzitelne. Na mojej TATRE a predpokladam, ze aj na ostatnych su pod zadnym platom dve upevnovacie konzoly z hrubeho plechu v horizontalnom smere (to je kolmo na smer k zemskemu jadru). Na kazdej konzole mam po dva šrouby (neviem na co?) a nad touto konzolou je vypuklina v zadnom plate so strbinou na vedenie pasu. Z tohomi vychadza, ze zadne pasy z inych aut nepasuju na TATRU kvoli smeru montaze. Ak sa mylim, prosim o informacie, ktore by ma vyviedli z omylu. Dik.
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných