Je to do mechanizmu na stahovanie okien do T613-S. Aj ked ma niekto len 1 ozvite sa ja mam presne 2 z toho 1 preklzuje
TOTO uz zhanam cca pol roka nema to niekto ?
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Je to do mechanizmu na stahovanie okien do T613-S. Aj ked ma niekto len 1 ozvite sa ja mam presne 2 z toho 1 preklzuje
- Prílohy
-
- Photo0033.jpg (22.42 KiB) 6208 zobrazení
-
- Photo0032.jpg (21.51 KiB) 6208 zobrazení
-
- Photo0034.jpg (22.53 KiB) 6208 zobrazení
-
- Photo0035.jpg (27.11 KiB) 6208 zobrazení
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
smejo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
smejo
-
smejo
-
smejo
-
D.A.
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Smejo: S pustanim dielov to je tazke. Na hrud si tu uz dlho nikto nebucha. Ludia ktorych ja poznam, si diely nerobia do zasoby ale vacsinou pre seba. Ak ma niekto 5 tatroviek ma ich do zasoby viac, tak sa necudujem ze mi nieco nevie pustit. Je to normalne.
Ale doslova nemam rad situaciu ktora sa mi stala pred rokom ked mi niekto ukazoval isty diel (nechcem to rozvadzat) a daval mi ho do ruky a hovoril "pozri co mam a nepustim Ti to". Ja napriklad priznam ze mam predne chromkove blatniky a podblatniky, zadne takisto, ale mam chromku. A tym padom ich nechcem dat a to je pochopitelne. Ale ked mam veci naviac rad sa podelim a z tohto fora o tom moze hovorit urcite viacero ludi (ved 3 pick-upy plne dielov su prec)...
Ale doslova nemam rad situaciu ktora sa mi stala pred rokom ked mi niekto ukazoval isty diel (nechcem to rozvadzat) a daval mi ho do ruky a hovoril "pozri co mam a nepustim Ti to". Ja napriklad priznam ze mam predne chromkove blatniky a podblatniky, zadne takisto, ale mam chromku. A tym padom ich nechcem dat a to je pochopitelne. Ale ked mam veci naviac rad sa podelim a z tohto fora o tom moze hovorit urcite viacero ludi (ved 3 pick-upy plne dielov su prec)...
-
D.A.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných