Mnou vyrabané znaky sú bez plechového rámčeka majú negatívny rekief-tzn na rubovej stranen a sú odlievané podla tej sklenenej prdlohy, ako spomína Luboš,.Príležitostne nafotím. Pripevňujú sa pmocou obojstranne lepiacej pásky, príp. silikonu.Jo a cena je 250sk/ks603-1 pepa napísal:Já ho potřebuju na Speciála, ale vezmu za vděk i za repliku když bude alespoň trošku slušnej, poněvač nemam nic. Jestli romane něco máš, tak to od tebe mile rád vezmu. Díky
Znak na T613
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Pokud jsou rozměrově shodné s původními, tak by tam snad šel i tenhle rámeček doplnit.Roman Maďar napísal:Mnou vyrabané znaky sú bez plechového rámčeka majú negatívny rekief-tzn na rubovej stranen a sú odlievané podla tej sklenenej prdlohy, ako spomína Luboš,.Príležitostne nafotím. Pripevňujú sa pmocou obojstranne lepiacej pásky, príp. silikonu.Jo a cena je 250sk/ks603-1 pepa napísal:Já ho potřebuju na Speciála, ale vezmu za vděk i za repliku když bude alespoň trošku slušnej, poněvač nemam nic. Jestli romane něco máš, tak to od tebe mile rád vezmu. Díky
Ano Ládisi, z druhé strany je to kryto kolečkem z hliníkového plechu (též možno použít z toho světla), do kterého je potřeba jen přidělat šroubek a vytvořit jeden důlek, do kterého zapadne výstupek na skle. Na rozdíl od všech dosavadních replik je tohle shodné s provedením originálu.
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Takové věci na tom našem maličkém tatradvorečku dělají jen nevyléčitelní idealisté. A to už Ti Roman několikrát naznačil, že není jeho případ. Na našem maličkém tatradvorečku se totiž vždycky najde někdo (jakákoli podobnost s přispěvateli tohoto vlákna pochopitelně čistě náhodná), komu takové výrobky nebudou připadat dost levné, dost dokonalé a dost certifikované a neopomene se o tyto svoje originální poznatky podělit s ostatními, takže onen dosažený zisk bude podstoupeným útrapám při výrobě a obhajování dokonalosti a certifikace zcela neúměrný. Navíc z celých deseti lidí, kteří zde projeví svůj virtuální zájem si pak koupí výrobek tak dva.Luboš napísal:Ono stačí, když ty znaky budeš vyrábět a prodávat soustavně, samostatně, vlastním jménem, na vlastní odpovědnost a za účelem dostažení zisku
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Takže ešte raz a naposledyNEMáM V UMYSLE ŹIVIť SA VýROBOU A DISTRIBUCIOU NAHRADNZCH DIELOV NA AKEKOLVEK AUTA, o moje dane nemusíš mať obavy 1, nie si môj daňovák 2,nehodlám ti nič predávať.Okrem toho by som uvítal, keby si nám všetkým mohol vysvetliť, ako kvalita mojich znakov súvisí s daňovými pomermi v SR.Nabudúce nesadaj k počítaču nahulenýLuboš napísal:U vás podnikatelé nepodléhají třeba dani z příjmů? Ono stačí, když ty znaky budeš vyrábět a prodávat soustavně, samostatně, vlastním jménem, na vlastní odpovědnost a za účelem dostažení zisku a už to ten stát začne zajímat. Když prodáš takové dva denně, tak už se z toho nevykroutíš...
Mal by si už pochopiť že ti tu nezožerieme všetko, čo tvoj preťažený mozog vyprodukue!
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Luboš - prečo sa sústavne snažíš tlačiť Romana do nejakej polohy výrobcu a dodávateľa nedostatkového tatrováckeho sortimentu? Ako to je, ti napísal už tak jasne, že jasnejšie to už hádam nejde. A keď už si tak zbehlý s slovenských daňových predpisoch, určite ti neunikol ani pojem "občianska výpomoc"...Luboš napísal:U vás podnikatelé nepodléhají třeba dani z příjmů? Ono stačí, když ty znaky budeš vyrábět a prodávat soustavně, samostatně, vlastním jménem, na vlastní odpovědnost a za účelem dostažení zisku a už to ten stát začne zajímat. Když prodáš takové dva denně, tak už se z toho nevykroutíš...
A ešte jedna poznámka - ak by si mal aspoň trocha prehľad o tom, čo námahy a investícií stojí výroba nejakého dielu, začal by si uvažovať asi úplne ináč - rozhodne sa na tom zbohatnúť nedá. Pekne to vysvetlil aj AT.
Takže ak sa obávaš, aby na výrobe niekoľkých znakov náhodou Roman nezbohatol, začni ich vyrábať sám. Potom si od teba veľmi rád jeden kúpim a už sa teším na jeho kvalitatívnu prebierku!
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Romane, ty jsi se tu poprvé zmínil o tom, že nějaké znaky vyrábíš. Tak potom ale já vůbec nechápu, proč se proti tomu termínu záhy tak ohrazuješ? Důvody bych si mohl domyslet, ale mně to opravdu nezajímá...
No Eriku, já jsem po pěti letech usilovného shánění originálních nových znaků na T613 sehnal zatím pouhopouhý jeden kus!
Než tam dát nějakou nálepku nebo něco vyloženě neodpovídajícího originálu, tak jsem se raději pustil do renovace toho stávajícího. Technologie barvení a výroby kovových dílů je zvládnutá, tak jediná vada na kráse je už mírně od šutrů poznamenané sklo. Kdyby se podařilo tenhle díl ze skla někde odlít či vylisovat, tak by už nebyl tak velký problém opravdu věrné repliky těch znaků vyrábět.
No Eriku, já jsem po pěti letech usilovného shánění originálních nových znaků na T613 sehnal zatím pouhopouhý jeden kus!
Než tam dát nějakou nálepku nebo něco vyloženě neodpovídajícího originálu, tak jsem se raději pustil do renovace toho stávajícího. Technologie barvení a výroby kovových dílů je zvládnutá, tak jediná vada na kráse je už mírně od šutrů poznamenané sklo. Kdyby se podařilo tenhle díl ze skla někde odlít či vylisovat, tak by už nebyl tak velký problém opravdu věrné repliky těch znaků vyrábět.
- 603-1 pepa
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Júl 2005, 14:08
- Kontaktovať užívateľa:
- 603-1 pepa
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Júl 2005, 14:08
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných