Mám na Vás jednu otázku. Nevie niekto aká bola posledná vyrobená T-148? Zaujíma ma teda typ, poprípade keď by niekto vedel tak farba, čísla a podobne. Pýtam sa preto, lebo som tu na portáli našiel medzi článkami správu o ukončení výroby T-148. Inak vopred ďakujem.
Posledná vyrobená T-148
- Maxono
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Aug 2006, 21:46
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Posledná vyrobená T-148
Zdar páni a dámy.
Mám na Vás jednu otázku. Nevie niekto aká bola posledná vyrobená T-148? Zaujíma ma teda typ, poprípade keď by niekto vedel tak farba, čísla a podobne. Pýtam sa preto, lebo som tu na portáli našiel medzi článkami správu o ukončení výroby T-148. Inak vopred ďakujem.
-
Roman
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný