tatra 75
-
jirkac
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tatra 75
Ano, skutečně máte pravdu ,není tam na klice rozdíl, jen vačka.Je podle Vás dokonalejší, tišší řetěz nebo kolo,lze kombinovat skříň větřáku jednoho a druhého bloku motoru,Lze někde zjistit kompresní tlak ve válců a tlak mazání motoru? Díky
-
jirkac
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
t 75
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je shodný rozvodový řetěz a kola T75 s jinou tatrou,popřípadě možná náhrada.Ještě bych se zeptal na pumpu centrálního mazání podvozku, na možné typy.V seznamu ND , to není dobře rozpoznat/obrázek/.Děkuji
-
jirkac
T75
Tatra 75 . Dobrý den, chtěl bych se zeptat na barvy- brzdových bubnů a disků kol/černá, nebo v barvě vozu?/ , dále na krycí plech a vrtuli větřáku.Děkuji vám.
-
jirkac
T75
Dobrý den,disky nejsou původní, jsou paprskové.Ještě bych měl prosbu co se týká kryrek nábojů kola, některé jsou hliníkové s nápisem tatra, druhé co vídám jsou ocelové hladké.Mám 2+2 jsou dost poškozené, nevíte zda se neodlévají v replice?
-
jirkac
T75
Dobrý den, chtěl bych se zeptat , zda existuje nějaká míra nastavení rozvodů T 75,/ řetězový pohon/, nebo zda se pouze odměřuje poloha ventilů.Na rozvodových řetězových kolech nejsou viditelné žádné značky pro případné nastavení.Existuje náhrada za tento převod?Děkuji
-
jirkac
T 75
dobrý den, opět se hlásím a prosím o radu, zajímalo by mě zda je k dispozici schema zapojení indukční cívky scintilla Bp 22 a rozdělovače scintilla Bp 4. Shema zapojení uváděné v¨příručkách se týká vždy BOSCH, a je trošku odlišné. Podle čísel zapojení 20, 21 , 22 je to celkem jasné, ale jde mi to do zkratu. Proto bych se chtěl přesvědčit, zda mám zapojení v pořádku.Je také možnost , že mám cívku probitou.Dá se nějak odzkoušet aníž bych věděl parametry cívky? Mockrát dík za odpověď
-
jirkac
T 75
Děkuji za schema zapojení , nepasuje mi počet kontaktů na rozdělovači a cívce. Toto shema bude asi pro první tatry T75.
-
jirkac
T 75
opět se ozívám na toto vlákno a zdravím.Měl bych dotaz ohledně tlaku mazání motoru.Při běhu motoru na volnoběh mi ukazuje manometr tlak 6 atm, při plných otáčkách 9 atm. zkouším to zredukovat poj. ventilem na pravé straně motoru ve směru jízdy /pod list. pérem/, bohužel se mi to nedaří.Tlak je pořád vysoký, ikdyž jsem patřičně uvolnil pružinu poj. ventilu.Doufám , že nebudu muset vytahovat čerpadlo a snižovat tlak na něm.Máte s tímto nějakou zkušenost? dělá mi to problem v utěsnění ostatních spojů. děkuji za odpověď
-
Lukas
-
jirkac
T 75
Ano to mě napadlo taky, já jsem dělal ze dvou motorů jeden a vybíral jsem to lepší , co jsem si myslel.Akorát mě trošku zaráží to, že jem šroub co přitláčí pružinu podložil tak, že pružina zůstala téměř volná.Při montáži jsem se snažil kanály čistit,dofám že ten p roblém není v tom.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných