ondrej napísal:A nie je to azda pravda!? čo je na tom zlé?
Zle je na tom to, ze clovek ma auto v takom stave v akom si to moze dovolit, podla toho aku to auto ma u neho prioritu. Nie kazdy zaraba tolko navyse aby si mohol dat tatru hned dokopy a pritom mal dost na zitie, na ine projekty... Minuly rok som len na diely minul minimalne 150000, kupil specialu, dal ju spravit (to bolo dalsich cca. 60000)...
ondrej napísal:a nehovoril som ti celú minulú zimu, že by si s tým autom radšej nemal jazdiť, lebo veľmi trpí?
Hovoril ale ja si neviem kupit auto a nejazdit s nim. Potreboval som s nim tu zimu jazdit a ked sa s nim zacalo jazdit uz jazdilo nejaky ten mesiac v zimnom obdobi... Dobre vies ze pre mna bola donedavna (presnejsie do tejto stredy kym som nekupil Subaru) jedine auto s ktorym mozem jazdit. Nemal som ziadne ine auto na jazdenie. Mal som mat M95 v garazi a jazdit MHD ?
ondrej napísal:mám ešte obrázky z doby, keď si M´95 kupoval - tie diery v motorovom priestore vtedy ešte neboli....
Neboli tak velke ano, ale boli tam... Treba si ale uvedomit ze to auto nejazdilo len jednu zimu.
ondrej napísal:Nikdy som ti však nepísal, aby si neprišiel na stretnutie - na to by som ani nemal právo - ani ja , ani nikto iný! To ty sám si sa ohodnotil, že tam nepatríš. Tak aj teraz buď podobne sebakritický voči sebe.
Povedal si ze preferujes Tatry v perfektnom vizualnom stave a pritom si v inych prispevkoch napisal ze ta moja do tejto kategorie urcite nepatri. Tym padom si snad kazdy clovek pospaja ze moja ten vizualny stav nezodpoveda Tvojim narokom a ze tam prist nemam. Nepovedal si mi ze tam nemam prist ale ze moje auto nesplna tie kriteria.