Je to neuvěřitelné, ale je to už 4tý rok co jsem si pořídil Tatru... Tatru, která nepotřebovala vyvařit, Tatru za přijatelnou cenu, Tatru s doklady - i přes všechny vyjmenované klady ve mně několikrát hloubal červ, kdybych s koupí počkal až začnu makat, tak prostě za nějakým renovátorem zajdu, hodím na stůl ranec chechtáků, z přívěsu shodím vrak Tatry a dejme tomu za rok si přijedu pro nablýskaný skvost. Odpadlo by přemýšlení, zajet do Alp na lyžovačku nebo zavést věci do zinkovny a na komaxit..?? Zajet s bandou na Macháč nebo se budu dva týdny dupat s brzdama..?? Jít s takovými zaprasenými rukami na diskotéku, ale né však mi zbývá zabrousit ještě ventily na 3 hlavách.................. těžko říct, jestli se člověk rozhodl správně. Každopádně, pokud máš nějaké zázemí, kolem sebe lidi co poradí pomůžou, pak oživení 603ky Ti rozšíří obzory, nejen ty technické, ale i mezilidské. Opadne z Tebe lichý tatrakameraden-schaft, což je velice dobrá zkušenost
Možná zrovna ode mě to bude znít divně, ale nenech si Tatrou zkrátit "studia" na střední, časem poznáš, že roky na střední, pokud je žiješ naplno, jsou nejlepší 4 roky vůbec.