Víko rezervy

Technické problémy s našimi tatrovkami

Napísať odpoveď [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
peter
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 14 Jún 2005, 13:32
Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
Kontaktovať užívateľa:

Víko rezervy

Príspevok od užívateľa peter » 16 Jún 2008, 10:15

Ked má niekto niekde víko (dekel) rezervy a nepotrebuje je ho dajte vedieť.
Jedna otázka, majú všetky modely rovnaké tie víka :?:

Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Víko rezervy

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 16 Jún 2008, 10:57

Podle mne jsou rovnaké, ale znám jen 1976-1990 ;-). Čtverka tedy pouze snad, no a dál se to nandávalo z kufru...

Kdysi jsem navíc jedno zdravé měl, kupce mu našel, ale po půlroční korespondenci to skončilo tím, že mi pán vynadal, proč mu furt ten dekl na západ Čech nevezu. Takže jsem ho raději po delší době využil, udělal mezi auty "kulový blesk" a to nejkřivější odevzdal ss.

peter
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 14 Jún 2005, 13:32
Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
Kontaktovať užívateľa:

Re: Víko rezervy

Príspevok od užívateľa peter » 16 Jún 2008, 12:52

Zabudol som poznamenať že ide o t603 :oops:

Napísať odpoveď
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní