Umelecké dielo
-
D.P.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
D.P. - upřesni dotaz, to jako proč mají různé odstíny na tom neumytém motoru? No to zřejmě pro to, že jsou různě odlišně zas....é od eleje, ne?
Takže aktuálně : balí se to zhruba do 4 nádob: základem je 0,5 litrovka i s rozprašovačem - aktuální cena do 50,- Kč s DPH, pak je (mé nejoblíbenější) balení 5ti litrový plastový kanystřík za cca 240-250,- Kč s DPH, no a následuje 60ti a 200 litrový sud, zde jsem po cenách nepátral, ale samozřejmě s ohledem na množství dále klesají. Ceny netto u výrobce v Rakovníku. Výrobcem je firma LITOZ Rakovník, hlavním distribučním partnerem firma S1-UNO. Víceméně se nejedná o žádnou plošnou distribuci, takže to chce dívat se po regálech u větších benzínových pump (zejména ROBIN-OIL) a obchodů s autopříslušenstvím a autochemií. Holt to bude v těhle kšeftech trošku dražší, než když to koupíte přímo, ale pořád to bude vůči Arvě a sajrajtům typu nafty a podobně (D.P. my se u nás o přírodu staráme, ne ji vraždíme) výrazně lepší. Smarkusi, pokud vím, nikdy nikdo nevyndavá motor z auta aby ho mohl umýt
, samozřejmě že s tím jde umýt motor přímo v autě. Když chceš mýt spíš zaprášený motor, ani to nemusíš používat neředěné, klidně si to rozděláš s vodou 1:1 až 1:3 a použiješ nějaký rozprašovač (třeba po okeně a podobně). Hadicím, barvám,kabelům a tmelům to nevadí. Podstatné je jen opláchnout dostatečně velkým množstvím vody a pokud se to používá neředěné, nemělo by to bez oplachu dílu na tomto zaschnout. Po neděli pro pár Carlanů jedu, tak se zeptám na distribuci pro Moravu a SR, abych vás trošku nasměroval. Nebo jestli chcete (zejména SR) vzít někdo "zkušební" 0,5 litrovku do Kopřivnice......
Takže aktuálně : balí se to zhruba do 4 nádob: základem je 0,5 litrovka i s rozprašovačem - aktuální cena do 50,- Kč s DPH, pak je (mé nejoblíbenější) balení 5ti litrový plastový kanystřík za cca 240-250,- Kč s DPH, no a následuje 60ti a 200 litrový sud, zde jsem po cenách nepátral, ale samozřejmě s ohledem na množství dále klesají. Ceny netto u výrobce v Rakovníku. Výrobcem je firma LITOZ Rakovník, hlavním distribučním partnerem firma S1-UNO. Víceméně se nejedná o žádnou plošnou distribuci, takže to chce dívat se po regálech u větších benzínových pump (zejména ROBIN-OIL) a obchodů s autopříslušenstvím a autochemií. Holt to bude v těhle kšeftech trošku dražší, než když to koupíte přímo, ale pořád to bude vůči Arvě a sajrajtům typu nafty a podobně (D.P. my se u nás o přírodu staráme, ne ji vraždíme) výrazně lepší. Smarkusi, pokud vím, nikdy nikdo nevyndavá motor z auta aby ho mohl umýt
-
D.P.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.P.
-
Chapman
-
trinity
-
D.P.
-
D.A.
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Tak jsem zkusil Carlan na motoru T603 H:). Na karbecech jsem měl takovou tu nevyčistitelnou žluto-hnědo-černou hmotu a světe div se, zmizela:). Čistí to teda velice slušně, ale pravý test nastane na zahnojeném motoru T613 během příštího týdne. Jediné, co mi vadilo, že to není dobré použít na "nablýskaný" motor, protože leštěný hliník doslova zmatovatí. Možná jsem to měl naředit 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní