disky
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Tomáš, Maťo M.: - zaujímalo by ma, kde ste sa tak jednoznačne dopracovali k tým údajom. Ja som po údaji ET pre T613 dosť dôsledne pátral v literarúre, a nikde ten údaj uvedený nie je. Akurát sa mi zdá, že RAZ som ho niekde videl uvedený pre starý typ diskov, ale znova to nemôžem nikde nájsť...
ET bolo udávané až pre T700 hodnotou 35.
Takže!?
ET bolo udávané až pre T700 hodnotou 35.
Takže!?
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
no možno som to ET pre pôvodné T613 vyčítal kedysi práve z disku (pamätal som si, že pre pôvodné disky to malo byť 37) a neskôr, keď som to hľadal v literatúre, som to už nemohol nájsť - môže byť,
zdá sa mi však, že som to nevidel vyrazené na všetkých diskoch a že sa týmto detailom líšili - musím sa na to príležitostne pozrieť. Je aj možné, že existujú rovnaké disky líšiace sa práve iba ET - to sa mi stalo nedávno u elektrónov na zelenej štvorke, kde je vpredu ET 25 a vzadu ET 35 a ak sa to zamení, sú problémy. Chvíľku mi trvalo, kým som prišiel na to, v čom je problém...
zdá sa mi však, že som to nevidel vyrazené na všetkých diskoch a že sa týmto detailom líšili - musím sa na to príležitostne pozrieť. Je aj možné, že existujú rovnaké disky líšiace sa práve iba ET - to sa mi stalo nedávno u elektrónov na zelenej štvorke, kde je vpredu ET 25 a vzadu ET 35 a ak sa to zamení, sú problémy. Chvíľku mi trvalo, kým som prišiel na to, v čom je problém...
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Samozřejmě, nejen u litých, ale i u ocelových disků existují varianty různých ET při naprosto shodných ostatních parametrech. Spojovat tedy rozměr roztečné kružnice s ET je velmi nešťastné řešení, Mojžo. Jen namátkou - kupříkladu já osobně mám třeba na zimu litá kola 7J15H2 5x112 ET35, na léto litá 7J15H2 5x112 ET25, plecháče z nějakého bavora jsou 6J15 5x112 ET32.
Pro T700 v literatuře udávané ET35 je pouze ET konkrétních a jedinných oficiálně schválených (nosnost !) a montovaných litých disků BORBET "C". Pokud na T700 vrátí někdo 14" plecháče, nebo koupí nějaké ALCARY, hodnota ET bude samozřejmě klidně jiná.
Pro T700 v literatuře udávané ET35 je pouze ET konkrétních a jedinných oficiálně schválených (nosnost !) a montovaných litých disků BORBET "C". Pokud na T700 vrátí někdo 14" plecháče, nebo koupí nějaké ALCARY, hodnota ET bude samozřejmě klidně jiná.
-
Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Neregistrovaný
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných