Přední, vnější (velké) lampy na T613.
-
neregistrovany_603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
))) proste mam inu predstavu o cene ... nechces nechaj lezat... ale niekoho urazat (srat na hlavu je asi ine kafe), je to o niecom inom... zoznam na konci nebol o frflani o cene... ale presne o natahovani a obvinovani sa dookola na tp od kedy ho registrujem ako taky... etienne ked sme boli u teba.. bolo to presne o tom ze si mi nevedel povedat presnu cenu len si stale dookola hovril ako v cechach len v slovenskej mene.. a ked som sa pytal kolko je to teda tak si nevedel... nemienim to viac komentovat... pretoze etienne ty budes mat vzdy nakoniec pravdu...
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Přesně tak.Co si vubec dovolujete osočovat člověka,že za svou věc dovolí říct cenu,která vám nevoní? Eriku,ty si s těma tvýma dvouma litrama co máš připravený možná tak natankuješ plnou,ale o zdravých plechových blatnících si nech jen zdát.Chcete-li jezdit v Tatře tak si na ty ceny už konečně zvykněte a přestaňte se chovat jako socky.
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Takze ked som ja kupil par zadnych blatnikov za 2000 tak som mal povedat "vies co dam Ti za to 5, lebo 2 je malo" ? 
Predajna cena je cena medzi dopytom a ponukou. AK niekto povie je to pre mna drahe neni na tom predsa nic zle, je to JEHO vec, ak ponukne za tie blatniky 500 korun je to tiez JEHO vec a nikoho ineho.
Predajna cena je cena medzi dopytom a ponukou. AK niekto povie je to pre mna drahe neni na tom predsa nic zle, je to JEHO vec, ak ponukne za tie blatniky 500 korun je to tiez JEHO vec a nikoho ineho.
Naposledy upravil/-a etienne v 27 Nov 2006, 14:49, upravené celkom 1 krát.
-
Vláček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Pelda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Okt 2006, 00:01
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3, r. v. 1987
- Kontaktovať užívateľa:
Nevím co bych po sobě měl číst znovu ani za co se omlouvat. Za svými slovy si stojím. Rozhodně si nehodlám zvykat na neodůvodněné nadhodnocování věcí a nevím tedy proč bych měl platit za něco o hodně více, než je jeho skutečná hodnota. S takovými vyčůránky prostě obchodně nekomunikuji, ono je zatím naštěstí i dost solidních lidí. Krom toho, když už teda někdo něco vědomě nadhodnotí jako Ty, nemůže se přece divit, když se pak dočká i negativních reakcí. V jedné věci Ti ale musím dát za pravdu, a sice, že už i české burzy jsou tímto trendem dost napadeny. Je to ostuda, ale člověk má naštěstí zatím stále na výběr.neregistrovany_603 napísal:ja serem na hlavy iba ludom jak pelda... co sa staraju a posudzuju majetky inych a samozrejme znalecky vsetko ohodnocuju a urazaju ludi co ani nepoznaju... to auto je cele v sprici (vyvarene, osetrene, az na doladovacie fazy pred striekanim) a na zadnu kapotu, ta mala prist druha... pohybujem sa i po ceskych burzach a vidim vase ceske ceny, takze si dajte pohov... ked som predaval skelet 603, tiez ma kontaktoval erik s reakciou, ze to je drahe ze na to nema... tiez si kupim drahe auto a budem zobrat diely z odvovodnenim ze na to nemam... prepacte ze niesom taky solidarny a ze nerozdam vsetko zadarmo... ale toto je presne uroven vaccsiny navstevnikov tp... niekto kto toho druheho ani nepozna zacne napadat, a obvinovat... je pravda ze je to hanba ze ludia na stejnu notu naladeni sa tu iba natahuju a obvinuju... ale si prosim pan pelda precitajte este raz co ste napisali a prehodnote to.. ospravedlnovat sa nemusite lebo z principu tatrovaci sa neospravedlnuju, lebo si nevedia ani priznat chybu... je to stale dookola etienne, erik, taks, pelda, lubos.. setko jedno...
- Pelda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Okt 2006, 00:01
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3, r. v. 1987
- Kontaktovať užívateľa:
Pane Bukáčku, vzhledem k tomu, že ty blatníky tak jako celé auto patrně stály venku vystaveny přírodním vlivům, divil bych se kdyby ještě byly zdravé. Dovolím si také konstatovat, že i přes Vaše obdivuhodné znalosti a invenci přesně takoví lidé smýšlející obchodně jako Vy a neregistrovaný 603 jsou ostudou veterány se zabývající veřejnosti a ještě mají tu drzost dávat druhým kázání. A představte si, že já mám naštěstí možnosti za ty 2000,- nejen natankovat, ale pořídit za ně třeba i ty zdravé blatníky (neberte to prosím jako vychloubání, ale jako konstatování). Díky Bohu na ně.miloš bukáček napísal:Přesně tak.Co si vubec dovolujete osočovat člověka,že za svou věc dovolí říct cenu,která vám nevoní? Eriku,ty si s těma tvýma dvouma litrama co máš připravený možná tak natankuješ plnou,ale o zdravých plechových blatnících si nech jen zdát.Chcete-li jezdit v Tatře tak si na ty ceny už konečně zvykněte a přestaňte se chovat jako socky.
-
D.A.
-
neregistrovany_603
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Velevážený Peldo.Tvé možnosti ti nezávidím,protože sám mám 2 sady nepoužitých a možnost koupit další mám též.Nevím proč bych se měl stydět za to,že chci svou věc prodat za svou cenu a ne za tu co mi tlačí soudruh veteránobratr jako jsi ty.Klidně si svoje krámy svým veteránobratrům daruj,je to tvé svaté právo,ale do mých laskavě nestrkej svůj rypák ani na kousíček.Děkuji.Pelda napísal: Pane Bukáčku, vzhledem k tomu, že ty blatníky tak jako celé auto patrně stály venku vystaveny přírodním vlivům, divil bych se kdyby ještě byly zdravé. Dovolím si také konstatovat, že i přes Vaše obdivuhodné znalosti a invenci přesně takoví lidé smýšlející obchodně jako Vy a neregistrovaný 603 jsou ostudou veterány se zabývající veřejnosti a ještě mají tu drzost dávat druhým kázání. A představte si, že já mám naštěstí možnosti za ty 2000,- nejen natankovat, ale pořídit za ně třeba i ty zdravé blatníky (neberte to prosím jako vychloubání, ale jako konstatování). Díky Bohu na ně.
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
603 - tvoje diely, ani ceny za ne ma nezaujímajú, nepáči sa mi ale tvoje neustále zapáranie do TAKS - viackrát si seba aj druhých snažil presvedčiť, že je ti TAKS ľahostajný, tak sa teda prosím tak aj správaj a ušetri nás od svojich zoznamov - ži si svoj život a nás nechaj v kľude žiť náš - vďaka...
-
neregistrovany_603
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
603 - áno, na tomto web-e je žiaľ dosť zbytočných a neproduktívnych hádok, myslím ale, že zužovať ho len na túto oblasť nie je celkom fér, nakoľko je tu aj veľa pozitívnych prejavov a informácií - každý si môže vybrať podľa svojho naturelu, čo mu viac vyhovuje a v takej oblasti sa pokúsiť aj o sebarealizáciu
- Zdicho
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 00:22
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
DA: Mrkni sem http://www.tatraportal.sk/forum/viewtop ... 0124#40124
-
neregistrovany_603
-
Palo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Dec 2004, 17:46
- Tatry, ktoré vlastním: ---
- Kontaktovať užívateľa:
Toto fórum bude hlavne obrazom jeho prispievatelov.To ako to tu bude vypadať už asi etienne ťažko nastaví.Mne osobne horúce debaty napr. o cenách ND, TAKS alebo podobne nevadí.Väčšinou tá debata má aj snahu o nejaký smer a človek sa niečo dozvie a aj sa pobaví.Skôr mi vadia jednoduché debaty o ničom plné krátkych príspevkoch orazitkované okrúhlymi smajlíkmi tými žltými hajzlíkmi.
asi takéto:
to je čo
dobré nie
to by som chcel vidieť nažigo

asi takéto:
to je čo
dobré nie
to by som chcel vidieť nažigo
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných