Prosím, nemáte někdo k dispozici rozměrový náčrtek konstrukce střechy T613 (rozmístění výztuh)?
Nebo alespoň foto odčalouněné střechy zdola; případně zkušenosti se zástavbou většího šíbru?
napadení střechy flexou (T613)
-
D.A.+
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Agente, pokiaľ viem, na zástavbu posúvacej strechy bola v Tatre vydaná firemná inštrukcia, žiaľ nikdy som ju však nemal v ruke. Odhadujem však, že sa jedná o.i. o obídenie tej výstuhy strechy vpredu v strede, ktorá tam pri montáži šíbru dosť zavadzia. Táto výstuha tam bola naprojektovaná kvôli malej tuhosti tejto partie u prvých prototypov, kde dochádzalo pri jazde na nerovnostiach (dláždená cesta a pod.) k výraznému kmitaniu prednej časti strechy a skla.
Do tejto výsuhy by si nemal zasiahnuť - preto sú napr. továrensky montované strechy posunuté viac dozadu, ako býva obvyklé. Pri jej poškodení bude asi treba riešiť dodatočné vystuženie inak. Nameraj si to na niektorom aute, ktoré to má originál namontované, to bude najlepšie..
Do tejto výsuhy by si nemal zasiahnuť - preto sú napr. továrensky montované strechy posunuté viac dozadu, ako býva obvyklé. Pri jej poškodení bude asi treba riešiť dodatočné vystuženie inak. Nameraj si to na niektorom aute, ktoré to má originál namontované, to bude najlepšie..
-
D.A.-
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
no - na tomto obrázku od hekyho je celá tá výztuha preč...
vyznačil som ju na nasledovnom obr.
či by sa nemala odstrániť vôbec, alebo je možné odstrániť iba zadnú časť od tej priečnej výstuhy neviem, treba si namerať na nejakom aute - nájdi si napr. nejaký MiLong so strechou a meraj, zakrátko by ich tam vo vašich končinách malo byť dosť, nie?
opakujem - tú fabrickú inštrukciu som v ruke nemal, preto sa iba domýšľam. Sú však borci, čo to fiknú hneď odpredu, ako odfotil heky, je to potom už iba na tebe...
vyznačil som ju na nasledovnom obr.
či by sa nemala odstrániť vôbec, alebo je možné odstrániť iba zadnú časť od tej priečnej výstuhy neviem, treba si namerať na nejakom aute - nájdi si napr. nejaký MiLong so strechou a meraj, zakrátko by ich tam vo vašich končinách malo byť dosť, nie?
opakujem - tú fabrickú inštrukciu som v ruke nemal, preto sa iba domýšľam. Sú však borci, čo to fiknú hneď odpredu, ako odfotil heky, je to potom už iba na tebe...
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných